DayTrading: Środa 02.04.2014
Re: DayTrading: Środa 02.04.2014
No i dupa. Ruchy po 3 pipsy. Nie ma sensu dzisiaj grac. Wrócę w piatek po Draghim ;]
może poczekać do 16 czy tamte dane juz nie będą tak istotne??
dziwnie, ale to nie pierwszy i nie ostatni taki myk... dalej S, jedziemy do 1275, i tam denko.... : )[/quote]pedro pisze:
witajcie , dzisiaj troche pozniejdziwnie wygląda ten ruch na złocie , nie powinien być terraz , a jak juz to do 1297 ?
a bierzesz pod uwagę inna wersję ? a co jak denka tam nie bedzie ? chodzi mi tylko o to czy widzisz inny scenariusz ? jeśli tak to jaki ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

A zaraz potem zaczelo isc do gory:)psxor pisze:Ja jak zobaczyłem dane to z rozbiegu wrzuciłem eSke na edku, eSke na kablu i eLke na usd/chfdanbo86 pisze:1,5 lota funt na sell zapakowany i lecimy na 1,6500 juz teraz:)
Zlapalem paranascie pipsów na skalpa na kazdej parzeblesS pisze:A zaraz potem zaczelo isc do gory:)psxor pisze:Ja jak zobaczyłem dane to z rozbiegu wrzuciłem eSke na edku, eSke na kablu i eLke na usd/chfdanbo86 pisze:1,5 lota funt na sell zapakowany i lecimy na 1,6500 juz teraz:)

- atlanticos
- Maniak
bo ADP jest tyle warte co informacja na tablicy ogłoszeń w szkole podstawowej... liczy sie Maniek jutro i NFP w piątek... reszta to szum informacyjny w tym tygodniublesS pisze: A zaraz potem zaczelo isc do gory:)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
g/u h1 wczorajsza koncepcja
https://www.tradingview.com/x/zMLyMPN8/
https://www.tradingview.com/x/zMLyMPN8/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Zlapalem paranascie pipsów na skalpa na kazdej parzepsxor pisze:A zaraz potem zaczelo isc do gory:)blesS pisze:Ja jak zobaczyłem dane to z rozbiegu wrzuciłem eSke na edku, eSke na kablu i eLke na usd/chfpsxor pisze:1,5 lota funt na sell zapakowany i lecimy na 1,6500 juz teraz:)

Gratulacje ze zdazyles to zrobic na 3 parach w 5 minut

z drugiej strony jeleniowa powiedziała ostatnio, że bezrobocie przestało być głównym parametrem polityki monetarnej...atlanticos pisze:bo ADP jest tyle warte co informacja na tablicy ogłoszeń w szkole podstawowej... liczy sie Maniek jutro i NFP w piątek... reszta to szum informacyjny w tym tygodniu
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
graj na demo zobaczysz jaki będziesz KOTKusus pisze:
Gratulacje ze zdazyles to zrobic na 3 parach w 5 minutJa stracilem na kangurze 10 pipsow i nawet z jedna para sobie nie poradzilem

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem