DayTrading: Środa 02.04.2014
Re: DayTrading: Środa 02.04.2014
pisalem ze prognozy sa wysoko postawione ale tragedii nie ma dane i tak pica na wode i taka i reakcja
Ja jak zobaczyłem dane to z rozbiegu wrzuciłem eSke na edku, eSke na kablu i eLke na usd/chfdanbo86 pisze:1,5 lota funt na sell zapakowany i lecimy na 1,6500 juz teraz:)

danbo86 pisze:1,5 lota funt na sell zapakowany i lecimy na 1,6500 juz teraz:)
Ja mam 1,2 Lota na kangurze, tez sie przestawilem na S definitywnie.
coś jak wcześniej nie brać L będzie wielka obsuwa ?lukpiasek pisze:to dopiero wstępStragan pisze:co ten gold odwalił teraz za numer??

witajcie , dzisiaj troche pozniej

- kk.dreamer
- Pasjonat
Siema Panowie, jakoś mnie te spadki nie przekonują, bynajmniej patrząc na kabla
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
dziwnie, ale to nie pierwszy i nie ostatni taki myk... dalej S, jedziemy do 1275, i tam denko.... : )krinvest pisze:coś jak wcześniej nie brać L będzie wielka obsuwa ?lukpiasek pisze:to dopiero wstępStragan pisze:co ten gold odwalił teraz za numer??
witajcie , dzisiaj troche pozniejdziwnie wygląda ten ruch na złocie , nie powinien być terraz , a jak juz to do 1297 ?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
masz racje za często się mylę musze nad tym popracowaćkrinvest pisze:coś jak wcześniej nie brać L będzie wielka obsuwa ?lukpiasek pisze:to dopiero wstępStragan pisze:co ten gold odwalił teraz za numer??
witajcie , dzisiaj troche pozniejdziwnie wygląda ten ruch na złocie , nie powinien być terraz , a jak juz to do 1297 ?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Dane sa pozytywne dla USD
- atlanticos
- Maniak
L na edku zapakowane i wg mnie lecimy na 3835-3850... SL 20 pipsow niżej wiec bólu wielkiego nie ma... a dlaczego tak?
a dlatego
h4 - aktualizacja...
https://www.tradingview.com/x/I0Fa1BYs/
a dlatego
h4 - aktualizacja...
https://www.tradingview.com/x/I0Fa1BYs/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Pedro masz dzisiaj troche luźniejszy dzień ?
Potrzebuje odpowiedzi na pare pytań