DayTrading: Wtorek 01.04.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 01.04.2014
JENY to się pięknie do spadków poustawiały 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
to jaki jest ten jednoznaczny kierunek ? bo ja widzę nie jednoznacznie że dolar powinien słabnąć jeszcze jakiś czasCiapul pisze:IMO index dolara pokazuje kierunek jednoznacznie, czy ISM coś zmieni ?
https://www.tradingview.com/x/NTiyrqW8/

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

dopóki się korekta kangura nie skończy - ta para jest odbiciem ruchów na edku i kangurze i sama wykresu nie rysuje, więc AT na niej nie ma sensu (ale to moja osobista opinia)4ex pisze:zobacz pw,krinvest pisze:
Zna sie ktoś na programowaniu na tyle , zeby mi odpowiezdiec na pytanie czy można znaleźć gdzieś w necie gotowy skrypt do stworzenia kryptowaluty ??
ile myślicie tej korekty e/a będzie ? może już czas ze 5 figur w dół pojechać ?
pump na sp risk on risk on 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

z tamtego wykresu dla mnie wynika osłabienie dolara...lukpiasek pisze:bo ja widzę nie jednoznacznie że dolar powinien słabnąć jeszcze jakiś czas
-- Dodano: wt 01-04-2014, 14:38 --
jednak trzeba miec na uwadze że swieca która o tej wymowie świadczy to D1 w trakcie tworzenia...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
dawac w dol bo S na UJ podbernae:) i lecim
jeszczena E J poluje
jeszczena E J poluje
Jak by sie okazaly dane z usa gorsze i nie wyjdziemy trwale powyzej 1.3820-30 to o wzrostach mozna pomazyc, chyba ze Draghi jutro cos powie co umocni euro w co watpie.
ejman, to przy 143 chyba ; ) ...Nowy123 pisze:dawac w dol bo S na UJ podbernae:) i lecim
jeszczena E J poluje
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Pedro nie odpisałem Ci już wtedy na PW bo wysyłalem do X osób i każdy zaczał odpisywać i olałem wszystkich równo żeby nie było
Kryptowaluta , dokladnie tak jak mowisz
Jak sie bawić to sie bawić prawda ? 

Kryptowaluta , dokladnie tak jak mowisz

Oj wyczuwam lepsze dane, edek 2 min przed spada.