DayTrading: Poniedziałek 31.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.03.2014
Na edku może być reakcja po 11 i wtedy trochę pipsów może wpaść. Moim zdaniem możliwy wtedy UP patrząc na prognozy i historię odczytów, ale jak będzie to zobaczymy..
Dzisiaj jestem lepszy niż wczoraj... Jutro będę jeszcze lepszy!!
- kk.dreamer
- Pasjonat
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.htmlleemo pisze:Cześć przetłumaczyłem i wyszło coś takieg
Korea: Korea Północna przeprowadziła wiertarki live-fire w pobliżu zachodnich strzeżony w napięciu
granicy z Korei Południowej, Korei Południowej, po dając z wyprzedzeniem planowane jego
wiertarki, Yonhap News donosi. Korea Południowa nakazał mieszkańcom w północ wysuniętych
wyspa Baengnyeong ewakuować do tymczasowych schronisk, a także zwolniony
pociski artyleryjskie, do morza w odpowiedzi, mówi raporto
o jakie wiertarki im chodzi ?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- krzychu3_1989
- Pasjonat
jakieś projekcje kangura dalej up czy chwilowa korekta?
wojny już nie bedzie cyli co sprzedajemy zlotko - tygrysek obudz sie pora stawac !!
chciwość jest dobra
Patrzac na inflacje z Niemiec i innych krajow z poprzedniego tyg na 90% beda dane gorsze i rewizja w dol z poprzedniego miesiaca, a wtedy edek 1.3710 ponowny atak.MaciekH pisze:Na edku może być reakcja po 11 i wtedy trochę pipsów może wpaść. Moim zdaniem możliwy wtedy UP patrząc na prognozy i historię odczytów, ale jak będzie to zobaczymy..
Ja bym poczekal z Audami do jutra. Tam teraz jest korekta ktora najwyrazniej dobiega juz konca ale nie wiadomo czy nie bedzie jeszcze jednego impulsu w dol dlatego warto poczekac jak sie zamknie np. Na kangurze dzisiejsza swieczka.krzychu3_1989 pisze:jakieś projekcje kangura dalej up czy chwilowa korekta?
Ja ta pare odstawiam do jutra.
start zaczal sie konkurs
mysle ze minimum 20 000% trzeba bedzie zrobic aby wygrac

wybralem rzeznika i teraz tylko on 24 na dobe nie ma spania i jedzenia tylko forex

wybralem rzeznika i teraz tylko on 24 na dobe nie ma spania i jedzenia tylko forex

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
DavidFx pisze:start zaczal sie konkursmysle ze minimum 20 000% trzeba bedzie zrobic aby wygrac
![]()
![]()

Forex to ma być przyjemność, 2-3 zagrania w miesiącu, zgarnięcie kasy i normalne życie, a nie wegetacja przed ekranem.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
juz zrobilem 300 pln od momentu startu
ale trzeba natrzaskac ze 2 miliony

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
60 miejsc wygrywaDavidFx pisze:juz zrobilem 300 pln od momentu startu![]()

ja już 7 stówek na plus usdjpy

-- Dodano: pn 31-03-2014, 9:21 --
900