http://www.go4x.pl/Leonardo pisze:Witam,
może ktoś podesłać link do strony z notowaniami weekendowymi?
Pozdrawiam,
Leo
DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Dziękuję.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
Coś tam wiadomo, jak rozmowy w paryżu nt. krymu?
1.37603 edek
-- Dodano: ndz 30-03-2014, 21:09 --
-- Dodano: ndz 30-03-2014, 21:14 --

1.37603 edek
-- Dodano: ndz 30-03-2014, 21:09 --
jak obniżyć kurs używając spłaty ltro? bo istnieje jeszcze jedna opcja nt. spłaty ltro jego wykupudsokol pisze:. W dodatku ich "skup" cokolwiek miałoby to znaczyć - powodowałby zmniejszenie pieniądzana rynku a więc w konsekwencji podrożenie euro - czyli skutek odwrotny do zamierzonego. Aby obniżyć kurs euro i zwiększyć inflację należałoby zwiększyć ilość pieniądza na rynku - czyli zwiększyć LTRO a nie je zmniejszać,....
-- Dodano: ndz 30-03-2014, 21:14 --
<°)))))>< pisze:
Roczne tempo wzrostu PKB Islandii
http://pl.tradingeconomics.com/iceland/ ... wth-annual
Roczne tempo wzrostu PKB Grecjii
http://pl.tradingeconomics.com/greece/gdp-growth-annual
harymilloki pisze: dzisiaj nadal trzymam się wersji 1,39500. .
czyli L, utwierdzam się.dsokol pisze:
nie będzie ujemnych stóp, a zdementowanie tej plotki wyśle edka w kosmos (czytaj 1,43-1,45)

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Re: Odp: DayTrading: Piątek 28.03.2014
G/u jeszcze lepiej...BOCZEK pisze: 1.37603

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
taktyki i przymiarki na następny , miesiąc , tydzień mają ?
patrze na złoto i cuda wianki normalnie to miejsce w którym jest teraz.

Ostatnio zmieniony 30 mar 2014, 22:06 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
o której startuje dziś platforma? 23 czy północ naszego czasu ?
O której godzinie otwarcie?
targety są http://forex-nawigator.biz/forum/gold-t ... ml#p669016krinvest pisze: patrze na złoto i cuda wianki normalnie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
im więcej jabłek na rynku (EUR) tym są one tańsze ...dsokol pisze:
"skup aktywów LTRO" - nie wiem co masz na myśli - a tym bardziej nie wiem jak mogłoby to osłabić euro.
nie do końcadsokol pisze: Może się nie znam - ale LTRO to program niskooprecentowanych pożyczek udzielanych bankom, więc z samej definicji LTRO są "pasywami" a nie "aktywami" tych banków.

ltro to był zastrzyk keszu do banków, żeby spełniły wymogi kapitałowe regulatorów (Bazylea II i III) ... następnie, miały zostać pieniądze na inwestycje i kredyty, bo zyski z kredytow mialy byc wieksze niz koszty pozyczek i splat pozniejszych do ebc, ale... kredyty stanęły...dsokol pisze: W dodatku ich "skup" cokolwiek miałoby to znaczyć - powodowałby zmniejszenie pieniądza na rynku a więc w konsekwencji podrożenie euro - czyli skutek odwrotny do zamierzonego. Aby obniżyć kurs euro i zwiększyć inflację należałoby zwiększyć ilość pieniądza na rynku - czyli zwiększyć LTRO a nie je zmniejszać, albo zwiększać deficyty budżetowe państw strefy euro - na co w ogóle się nie zanosi...
...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
widzę że już wszyscy zwarci i gotowi oczekują na sygnał do startu