Konkurs mForex Trader - pula nagród 150 000 PLN. Start 31.03
- green bankier
- Stały bywalec
Re: Konkurs mForex Trader - pula nagród 150 000 PLN. Start 3
A mi zniknęła kasa na koncie. Zbankrutować nie zbankrutowałem, a nie widzę otwartych transakcji nawet...
Coś w opcjach muszę odznaczyć? na nowo zainstalować platformę czy jak?
Coś w opcjach muszę odznaczyć? na nowo zainstalować platformę czy jak?
Najlepiej skontaktuj się z supportem żeby to sprawdzili. Być może jakiś błąd.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Gdzie znajde wersje na androida ?
Ściągasz MT4 ze sklepu Androida (chyba Google Play to się nazywa), a następnie przy logowaniu wybierasz mForex.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy w przypadku nagród tygodniowych jest tak, że można ją dostać w sytuacji gdy z 10 tys. zejdę do 1000 zł a następnie potroję ten kapitał w ciągu tygodnia i z kapitałem 3000 zł zdobędę jakąś nagrodę? Trochę nie fair gdy tymczasem inna osoba, która skończy konkurs z kapitałem 13000 nie dostanie nagrody bo ostatecznie zajmie dalsze miejsce w rankingu choć ogólny bilans jest lepszy niż w przypadku osoby z kapitałem 3 tys.
Moim zdaniem całkiem sensowny byłby przepis, że nagrody tygodniowe dotyczą wyłącznie graczy, którzy uzyskają stosowną tygodniową stopę zwrotu gdy ich kapitał początkowy, od którego liczono tą stopę zwrotu nie był niższy niż kapitał na początku konkursu czyli 10 tys. zł.
Moim zdaniem całkiem sensowny byłby przepis, że nagrody tygodniowe dotyczą wyłącznie graczy, którzy uzyskają stosowną tygodniową stopę zwrotu gdy ich kapitał początkowy, od którego liczono tą stopę zwrotu nie był niższy niż kapitał na początku konkursu czyli 10 tys. zł.
Nie do końca, bo dźwignia na rachunku jest taka sama więc w praktyce osoba posiadająca 5 000 PLN ma podobne szanse na zgarnięcie nagrody, co taka z 15 000 PLN. Kwestia doboru wolumenu. Nawet skusiłbym się o stwierdzenie, że ta, która ma go więcej będzie miała łatwiej, bo może bardziej piramidować transakcje.
Tygodniowe nagrody mają zwiększyć szanse na otrzymanie nagród przez innych uczestników, którzy na krótkim dystansie dadzą radę wygenerować sporą stopę zwrotu. Ale co by nie było, to nagroda główna ma robić wrażenie i o nią będzie toczyć się bardziej zażarta walka...
Tygodniowe nagrody mają zwiększyć szanse na otrzymanie nagród przez innych uczestników, którzy na krótkim dystansie dadzą radę wygenerować sporą stopę zwrotu. Ale co by nie było, to nagroda główna ma robić wrażenie i o nią będzie toczyć się bardziej zażarta walka...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy jest opcja uzyskania informacji ile uczestników już się zapisało
?

Zobaczysz w poniedziałek jak ranking się pojawi zapewne 

Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU
-
- Pasjonat
Myślę że spokojnie kilka tysięcy osób startuje 

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
- uciekinier
- Pasjonat
Kilka tysięcy to spokojnie będzie , ale po pierwszym tygodniu połowa pewnie odpadnie.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka