DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
Znowu w L na kangurze sie zapakowałem. Wąski stop. Jak opadnie poniżej dzisiejszych minimów to idę stąd w pizdu pić kawę i jeść pączka.
SP500 moze maks 1865 67 zrobia
- harymilloki
- Maniak
SORRKI jeszcze jednak troszeczkę mogą GEJEK Z UJKIEM podciągnąć ale już odrobinkę:)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
edku powolna przymiarka do S
kazda twoja analiza wyglada jak ten moj smiec, to o co ci chodzi ?zeuss pisze:
to po co śmieci wrzucasz?

Ale ja się do tego nie przyznaję
siedzisz na dołku z tłustymi eskami i modlisz się aby zawróciło
jestem stary wteran wojenny na fx na date resjestracji na forum sie nie patrz to dla zmylki dla takich eskowiczow dolkowiczowdobrze cię wyczułem
nie pocieszę cię ale mam tylko malutką eSkę na stracie i nie boli mnie to bardzo
no nic to młody na fx jesteś, szybko depo oddasz i sobie pójdziesz

jak ich elkowiczow szczytownikow

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
paczcie ns rubla to sprawka rasputina wie kiedy dolarNowy123 pisze:edku powolna przymiarka do S

Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
Piszesz i zachowujesz się jakbyś był gejem. Sorrypakubiu pisze:paczcie ns rubla to sprawka rasputina wie kiedy dolarNowy123 pisze:edku powolna przymiarka do SA sprzedawac ja tez liczylam na piwrot do 137 i dolozylem pol soczysta s na 13750 do kolekcji 14 juz posiadajacyxh a tu znow pupe do bicia trzeba
naatawic

DżenderKusus pisze:Piszesz i zachowujesz się jakbyś był gejem. Sorrypakubiu pisze:paczcie ns rubla to sprawka rasputina wie kiedy dolarNowy123 pisze:edku powolna przymiarka do SA sprzedawac ja tez liczylam na piwrot do 137 i dolozylem pol soczysta s na 13750 do kolekcji 14 juz posiadajacyxh a tu znow pupe do bicia trzeba
naatawic

słabe te wzrosty jak na koniec tygodnia , miesiąca i kwartału , dawać wiecej ! dorzucać do pieca !
zaczynać karierę od oddania depozytu to tak głupio, bo tak robi większość,pakubiu pisze:paczcie ns rubla to sprawka rasputina wie kiedy dolarNowy123 pisze:edku powolna przymiarka do SA sprzedawac ja tez liczylam na piwrot do 137 i dolozylem pol soczysta s na 13750 do kolekcji 14 juz posiadajacyxh a tu znow pupe do bicia trzeba
naatawic
edukacja-system-sukces, albo bycie wśród 90% dawców kapitału
-- Dodano: 28 mar 2014, 15:18 --
krinvest przecież dziś nie koniec kwartału!
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.