DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
Dzisiaj zakończenie miesiąca/kwartału, ruch do góry mógł być spowodowany realizacją zysków/strat.[/quote]
Dziś nie, w poniedziałek
Dziś nie, w poniedziałek
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Luka zbyt duża nie jest...Nowy123 pisze:to jedziemy PUMP na SP500 a poniedj DUMP tylko do oporu dojada
as28 pisze:no pejsy, dalej dożynki przed-kwartalne...
http://www.bankfotek.pl/image/1697008
z bedzie sie trzeb ewakuowac dopiero jak zamkna dzienna nad 1872 a ta kto niech se bujaja

siedzisz na dołku z tłustymi eskami i modlisz się aby zawróciłoas28 pisze:jesteś wredny typ i z niechęcią podzielam twoje przypuszczeniaDavidFx pisze:edek co juz mial to powycinal teraz droga do 1,41 stoi otworem

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
a ja myślałem że dożynki to wycinka stop losów i że piątek dzień cudów to jakaś mega jazda sie szykuje 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Poskalpujmy troche mini lotem na koniec miesiąca 

Ja tydzien zakanczam, takze milego weekendu 

kazda twoja analiza wyglada jak ten moj smiec, to o co ci chodzi ?Bemowo1 pisze:to po co śmieci wrzucasz?zeuss pisze:nic nie wynika z tego wykresu przeciez. od siebie ci powiem ze 5 nie zobaczyszlukpiasek pisze:zeuss policz zasięg dla 5 bo możesz mieć racje nie przejmuj sie opiniami innych rób swoje

- harymilloki
- Maniak
UJEK też na maxach ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
dobrze cię wyczułemDavidFx pisze:siedzisz na dołku z tłustymi eskami i modlisz się aby zawróciłoas28 pisze:jesteś wredny typ i z niechęcią podzielam twoje przypuszczeniaDavidFx pisze:edek co juz mial to powycinal teraz droga do 1,41 stoi otworem

nie pocieszę cię ale mam tylko malutką eSkę na stracie i nie boli mnie to bardzo

no nic to młody na fx jesteś, szybko depo oddasz i sobie pójdziesz

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.