nic mnie tak nie urzekło, jak rąbanie przejścia dla pieszych, a myślałem, że tylko ja mam monopol na zryty beret
DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
bym zapomnel EUR UAD po USD CAD tez ktos lapal L na dolnej bandze 14800 ??
Ale zniewaga, .... o kurde wojna będzie u ciekam z forumZielonaMgielka pisze:
Te para - bazgro - ellioty smiesz nazywac AT ?

Panowie, jak oceniacie obecny up na eur/jpy ??
Jest jeszcze szansa na down do poziomu 138 i niżej?
PS. skoro dane z niem. wsk. cen konsump. sa gorsze to dlaczego euro sie umacia..??
Dzięki za sugestie...
PS. skoro dane z niem. wsk. cen konsump. sa gorsze to dlaczego euro sie umacia..??
Dzięki za sugestie...
mamy test oporów - jeszcze do końca miesiąca czaowanieBaz pisze:Panowie, jak oceniacie obecny up na eur/jpy ??
Dzięki za sugestie...
pytanie bylo, jak widzicie gold? a nie, co sądzicie o xauusd h4 z punktu widzenia at?ZielonaMgielka pisze:Te para - bazgro - ellioty smiesz nazywac AT ?zeuss pisze:ja widze takyeahman pisze:Panowie jak widzicie GOLD?![]()
w chwili robienia screena tak widzialem.

jakie pytanie taka odp gamonie

EUR/JPY patrz EUR/USD to sa pary skorelowane, i jak jedno idzie up, to drugie też, różnią się zasięgami ruchów, i czasami (ale to sporadyczne przypadki) idą osobne, zazwyczaj jest tak ze jak eur/usd spada to EJ nie chetnie, albo słabo, jak idą up, to EJ idzie mocnie, naparwde rzadko zdarzały sie tematy ze oby dwie pary szły w różnych kierunkachBaz pisze:Panowie, jak oceniacie obecny up na eur/jpy ??

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no to pocisnęła pani z IDMSA 80% stopa zwrotu w roku , niezła niezła 

zeuss policz zasięg dla 5 bo możesz mieć racje nie przejmuj sie opiniami innych rób swoje 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

eSka edek dorzucona, nice
Swoja droga niezla falszywka, ważne dane z Niemiec gorsze od oczekiwań i poprzednich danych, a edek góra, banksterka się zabawia