DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
co myślicie o kangurze? jesteśmy na wsparciu a nad nami jeszcze 61.8
Panowie jak widzicie GOLD?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
No to już jest szczyt nieodpowiedzialności, gdyby je miał, miałby czas dać po hamplach, Chyba łatwiej wyhamować tramwaj niż rowerzystę na pełnej piz..ieBOCZEK pisze:w zasadzie to masz rację, bo jak jesteś wyprzedzany, to pownienieś to umozliwić, i nie utrudniać tego, czyli nie przyśpieszać,cajto pisze:Gw..no prawda, tramwaj z prawej wymusił pierwszeństwo, a ten z naprzeciwka wyjechał znienackaCiapul pisze:samobójca :
https://www.facebook.com/photo.php?v=75 ... =2&theater
-- Dodano: pt 28-03-2014, 14:31 --
Dodajmy, że ten tramwaj miał długość 33 metry i jechał z prędkością 30 km/h, a motorniczy nie widział co się dzieje (z lewej strony tramwaju nie ma lusterka)

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
kiedy , bo mnie chyba broker z wykresem oszukuje wtedyharymilloki pisze:Kolejne L na złocie weszło

Ciapul o co kaman z tym filmikiem ? coś wartościowego przewoził , że taka afera ? czy po prostu każdy sie martwi , ze kolana poobdziera ?

-
- Gaduła
Co z tym edziem ? Dane dobre, a on stoi jak zaczarowany 

obaj byli pijani - wspólna odpowiedzialność.wrongWay pisze:ukarać motorniczego za zniszczenie roweru
Wrzuccie coś podobnego, bo na foreksie nudy
https://www.youtube.com/watch?v=MTsk_V7gYlA na rozluźnienieBemowo1 pisze:obaj byli pijani - wspólna odpowiedzialność.wrongWay pisze:ukarać motorniczego za zniszczenie roweru
Wrzuccie coś podobnego, bo na foreksie nudy