Gw..no prawda, tramwaj z prawej wymusił pierwszeństwo, a ten z naprzeciwka wyjechał znienacka
w zasadzie to masz rację, bo jak jesteś wyprzedzany, to pownienieś to umozliwić, i nie utrudniać tego, czyli nie przyśpieszać,
-- Dodano: pt 28-03-2014, 14:31 --
Dodajmy, że ten tramwaj miał długość 33 metry i jechał z prędkością 30 km/h, a motorniczy nie widział co się dzieje (z lewej strony tramwaju nie ma lusterka)
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Gw..no prawda, tramwaj z prawej wymusił pierwszeństwo, a ten z naprzeciwka wyjechał znienacka
w zasadzie to masz rację, bo jak jesteś wyprzedzany, to pownienieś to umozliwić, i nie utrudniać tego, czyli nie przyśpieszać,
-- Dodano: pt 28-03-2014, 14:31 --
Dodajmy, że ten tramwaj miał długość 33 metry i jechał z prędkością 30 km/h, a motorniczy nie widział co się dzieje (z lewej strony tramwaju nie ma lusterka)
Co wy piep..... podwójna ciągła i między pasami torów jakie wyprzedzanie co on tam robił lepiej jakby sobie chodniczkiem pojechał. I do tego na przejściu i skrzyżowaniu !!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!