DayTrading: Piątek 28.03.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
haha 1.40 na edziu odjeżdża wam. W zasadzie to juz po pracy dzisiaj. Eur/aud na wsparciu, w okolicach 1.475 można pomyśleć o małym L
Ostatnio zmieniony 28 mar 2014, 09:05 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Przez najbliższych kilka tygodni nie będzie - 3-6 miesięcy może....lukpiasek pisze:robimy zakład ?Bemowo1 pisze:Właśnie dlatego mnie nie zaskoczy, ponieważ takiego poziomu nie będzie - 1.39 jeszcze dopuszczam.lukpiasek pisze:
jak cie coś na FX może zaskoczyć to ty kariery nie zrobisz w tym biznesie sorry
Możemy się zakładać, jak to w czymś pomoże
Ludziska nie kłócić się, to nie polityka,
na fx rynek sam weryfikuje kto ma rację
na fx rynek sam weryfikuje kto ma rację
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Złoto spada. Czyli jednak H4.
Przed 1.41 raczej nie ma co myśleć o L. Zarówno w aspektach DayTradingu jak i długoterminowych. Myślę, że dopiero tam znajduje się istotny poziom i powoli będziemy się tam osuwać.MaciejWLKP pisze:haha 1.40 na edziu odjeżdża wam. W zasadzie to juz po pracy dzisiaj. Eur/aud na wsparciu, w okolicach 1.475 można pomyśleć o małym L
Czym są spowodowane tak duże spadki na EUR/ USD i innych par z EUR z ostatnich minut? Dane z Francji tak by osłabiły EUR?
- Matthew414
- Pasjonat
Usd index wybicie z trójkąta h4. Lubię go. Wczoraj już mieli ochotę. ..
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Moim zdaniem nie warto na ejku grać na L - jeszcze przez kilka tygodni mogą eski męczyć, ale moim zdaniem zwała nieunikniona - dwuletni trend należy skorygować, zwłaszcza, że detal nie wie w którym kierunku iśćKusus pisze:Bemowo1 pisze:A jaki jest obecnie trend?Kusus pisze:Ej a takie pytanie. Dlaczego nie gracie zgodnie z trendem ?
Zawsze mnie nurtowało to pytanie. Będzie potwierdzenie odwrócenia, czy to na złocie czy na Audach to się odwrócimy
Nie lepiej teraz grać zgodnie z kierunkiem pociągu ?
To zależy od interwału.
I szczerze Ci powiem, że nie wiem jaki jest trend na złocie bo złoto mnie w ogóle nie interesuje i nie popatrzyłem nawet na wykres pisząc mojego posta. Odniosłem się tylko do różnicy poglądów = ale ok, każdy gra jak chce. Już się nie czepiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
Całkiem możliwe, na W1 dobrze ten poziom widać nawet nie trzeba za bardzo rysować krechy.Kusus pisze:Przed 1.41 raczej nie ma co myśleć o L. Zarówno w aspektach DayTradingu jak i długoterminowych. Myślę, że dopiero tam znajduje się istotny poziom i powoli będziemy się tam osuwać.MaciejWLKP pisze:haha 1.40 na edziu odjeżdża wam. W zasadzie to juz po pracy dzisiaj. Eur/aud na wsparciu, w okolicach 1.475 można pomyśleć o małym L

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."