jak cie coś na FX może zaskoczyć to ty kariery nie zrobisz w tym biznesie sorryBemowo1 pisze:zrobię takharymilloki pisze:Moje nastawienie do EDKA się nie zmienia. Dalej walczęo poziom 1,39500. Ktoś tu parę dni temu pisał że EDKA trzyma EURGBP, a z tego co widzę to właśnie chyba ta para zakończyła spadki. Złotko też zaczyna odrabiać więc może czas i na EDWARDA. Co wy na to?
![]()
jak na edku zobaczę 1.3950
-- Dodano: 28 mar 2014, 09:55 --
Trzyma eur/gbp - główną parę trzyma para krzyżowa.....harymilloki pisze:Moje nastawienie do EDKA się nie zmienia. Dalej walczęo poziom 1,39500. Ktoś tu parę dni temu pisał że EDKA trzyma EURGBP, a z tego co widzę to właśnie chyba ta para zakończyła spadki. Złotko też zaczyna odrabiać więc może czas i na EDWARDA. Co wy na to?
![]()
![]()
![]()
![]()
DayTrading: Piątek 28.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 28.03.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Dla przypomnienia - oscylujemy przy 50% fibo całego ruchu wzrostowego liczonego od początku rokuharymilloki pisze:leemo pisze:Witam wreszcie chyba złotko odbiło się od dna.
Nie zupełnie ... Jeszcze wrócimy na te poziomy ... Teraz idziemy z falą 4.
- harymilloki
 - Maniak

Na geju jeszcze mały strzał na 170,600 i mamy koniec na razie ...

"cierpliwość popłaca..." 
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
						"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Właśnie dlatego mnie nie zaskoczy, ponieważ takiego poziomu nie będzie - 1.39 jeszcze dopuszczam.lukpiasek pisze:
jak cie coś na FX może zaskoczyć to ty kariery nie zrobisz w tym biznesie sorry
CFD - dożynki przedkwartalne

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
						Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
robimy zakład ?Bemowo1 pisze:Właśnie dlatego mnie nie zaskoczy, ponieważ takiego poziomu nie będzie - 1.39 jeszcze dopuszczam.lukpiasek pisze:
jak cie coś na FX może zaskoczyć to ty kariery nie zrobisz w tym biznesie sorry
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Proste - ludzie mają własne analizy które wydają im się tymi właściwymi i jedynie słusznymi, jeśli analiza pokrywa się z trendem, jest ok, jeśli nie... "kiedyś przecież wróci, ja się nie mylę"Kusus pisze:Ej a takie pytanie. Dlaczego nie gracie zgodnie z trendem ?
Zawsze mnie nurtowało to pytanie. Będzie potwierdzenie odwrócenia, czy to na złocie czy na Audach to się odwrócimy
Nie lepiej teraz grać zgodnie z kierunkiem pociągu ?
- 

turboburbo
 - Gaduła

Co to za strzał na Edku?

Bemowo1 pisze:A jaki jest obecnie trend?Kusus pisze:Ej a takie pytanie. Dlaczego nie gracie zgodnie z trendem ?
Zawsze mnie nurtowało to pytanie. Będzie potwierdzenie odwrócenia, czy to na złocie czy na Audach to się odwrócimy
Nie lepiej teraz grać zgodnie z kierunkiem pociągu ?
To zależy od interwału.
I szczerze Ci powiem, że nie wiem jaki jest trend na złocie bo złoto mnie w ogóle nie interesuje i nie popatrzyłem nawet na wykres pisząc mojego posta. Odniosłem się tylko do różnicy poglądów = ale ok, każdy gra jak chce. Już się nie czepiam