Masz rację 1.3875BOCZEK pisze:Bemowo1 pisze: Wyjście nad 1.3850 zaneguje ostatnie oznaczenia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Masz rację 1.3875BOCZEK pisze:Bemowo1 pisze: Wyjście nad 1.3850 zaneguje ostatnie oznaczenia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jak myślisz, atak na 1900 w ogóle będzie, czy raczej trzeba sobie to odpuścić ??Nowy123 pisze:http://stooq.pl/q/?s=^spx
czas wybic i cel 1810 kasowy
Czyli jak zawszepsxor pisze:Patrząc na rynek mozna odniesc wrazenie ze dane beda lepsze, i nawet zaskocza, zobaczymy
psxor pisze:Patrząc na rynek mozna odniesc wrazenie ze dane beda lepsze, i nawet zaskocza, zobaczymy
edit: jednak mogą być gorsze
Ze zbanować go, ciąg emoticion wygląda zawsze dużo lepiejBOCZEK pisze:soory, bemo,. ale z tym zabanować go to klikłem nie to, ale jak napisałeś to 1,385, to nie wiem ale jak dla mnie to bedzie konsoli ciąg dalszy...
-- Dodano: czw 27-03-2014, 16:00 --
LLLL
laga laga lagaBOCZEK pisze:soory, bemo,. ale z tym zabanować go to klikłem nie to, ale jak napisałeś to 1,385, to nie wiem ale jak dla mnie to bedzie konsoli ciąg dalszy...
Edek jeszcze nie ale kabel mnie martwi. Na h4 zmienił trend - jeżeli świeczki na tygodniowym się nie zmienią będzie trzeba z morganami jechać i nie na 1.7 tylko na 1.73BOCZEK pisze:soory, bemo,. ale z tym zabanować go to klikłem nie to, ale jak napisałeś to 1,385, to nie wiem ale jak dla mnie to bedzie konsoli ciąg dalszy...
-- Dodano: czw 27-03-2014, 16:00 --
LLLL