Idealnie w mój poziom uderzyliśmy
psxor pisze:To by bylo juz choreNowy123 pisze:czyzby znowu powtórka na EDKU z wczorajmogli by w 2 strone
Damn! Stopout zaraz nad low. W najgorszym przypadku teraz zawroca na piecie.Marcin30 pisze:USD/CAD ???
Słynny PUMP AND DUMP...???
nigdy nie pisalem ze mam 100 % skutecznosci bo nie raz tu pisalem ze SL wybijało bo plan nie wyszedł pod ktory sie gralo wazne by trafnych bylo wiecej niz nie trafnych by bilans na koniec tygodni czy miesiaca byl na plus w koncu o to chodziZielonaMgielka pisze:I tak trzymaj Nowy ...
Fajnie widziec jak ktos stosuje swoj plan w praktyce co do joty
Nadal masz 100% skutecznosci na S&P ?
jakaś akcja jest na CADJPY a to odwrotna korelacja do USDCADZielonaMgielka pisze:Damn! Stopout zaraz nad low. W najgorszym przypadku teraz zawroca na piecie.Marcin30 pisze:USD/CAD ???
Nowy123 pisze:nigdy nie pisalem ze mam 100 % skutecznosci bo nie raz tu pisalem ze SL wybijało bo plan nie wyszedł pod ktory sie gralo wazne by trafnych bylo wiecej niz nie trafnych by bilans na koniec tygodni czy miesiaca byl na plus w koncu o to chodziZielonaMgielka pisze:I tak trzymaj Nowy ...
Fajnie widziec jak ktos stosuje swoj plan w praktyce co do joty
Nadal masz 100% skutecznosci na S&P ?
liczylem ze choc do gornej bandy dojada coz wyszedl z tego maly skalZielonaMgielka pisze:Damn! Stopout zaraz nad low. W najgorszym przypadku teraz zawroca na piecie.Marcin30 pisze:USD/CAD ???