THX
Tak patrząc na to powinienem zamknąć swoją Skę nieszczęsną

Chiny sobie poradzą ... Najwyżej wyeksportują inflacje do nas i już... : )ZielonaMgielka pisze:Ciapul pisze:nie za bardzo, bo jak może być coś 'save' w tak wielkim stopniu zależne od chin ?pedro pisze:aud jako save haven, taką mam teorie...
Dokladnie
Zagranie pod australijska ekspansje gospodarcza i pozytywne stopy procentowe to juz stare dzieje teraz kazdy patrzy na bilans handlowy.
pedro pisze: Chiny sobie poradzą ... Najwyżej wyeksportują inflacje do nas i już... : )
A Chiny są save, nie mają QE, społeczeństwo za morde trzymane i wciąż na dorobku, wyeksportują się do Afryki i przejmą ją... Dadzą rade : ) ...
Tak więc, pozostaje przy swoim... AUD jako save heaven : )
@krinvest: ten od czerwonej pompuje teraz czarodzieja... a co do kghmu, to faktycznie 80 - 70 dobrze będzie kupic i synowi na 18 urodziny dac : )
![]()
pedro pisze:[quote="ZielonaMgielkauote="Ciapul"]nie za bardzo, bo jak może być coś 'save' w tak wielkim stopniu zależne od chin ?pedro pisze:aud jako save haven, taką mam teorie...
a jaki jest bilans handlowy australii ? : )ZielonaMgielka pisze:Ciapul pisze:nie za bardzo, bo jak może być coś 'save' w tak wielkim stopniu zależne od chin ?pedro pisze:aud jako save haven, taką mam teorie...
Dokladnie
Zagranie pod australijska ekspansje gospodarcza i pozytywne stopy procentowe to juz stare dzieje teraz kazdy patrzy na bilans handlowy.
Nowy123 pisze:
od kiedy UAD jest save heaven![]()
to taz i od kiedy Chiny nie maja swojego QE
![]()
to zwykła dezinformacja, raczej potwierdza że trzeba kupować, 1290-1288 było by fajnym poziomemlukpiasek pisze:http://alternatywne.pb.pl/3607505,65475 ... ykres-dnia
dobrze na szycie wyczułem że coś jest nie halo jak po luce hossy nie było dalszego wzrostu