DayTrading: Środa 26.03.2014
Re: DayTrading: Środa 26.03.2014
Ale Gej to mi już na nerwy działa - ma ktoś koncepcje na niego?
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

poki nie wyjdzie z konsoli, 167.99 - 169.67 to ciężko coś stwierdzic... ale na moje, umocnienie jena, i cel w okolice 164.kera.p pisze:Ale Gej to mi już na nerwy działa - ma ktoś koncepcje na niego?
https://www.tradingview.com/v/WDNy62nU/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja jednak sie nie zdecyduje na zadna pozcje przed 13,30
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
sorry, dopiero teraz widzę że to juz było... tak to jest jak sie trzeba zając inną robotą
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Tak jak kolega wyzej napisal...narazie mamy brzydka konsole i ciezko wejsc z atrakcyjnym ratio.kera.p pisze:Ale Gej to mi już na nerwy działa - ma ktoś koncepcje na niego?
166 wyglada na silny poziom popytu.
https://www.tradingview.com/x/N9FM96fY/
ja tam zapakowałem grube S na g/u... cel 6537yeahman pisze:ja jednak sie nie zdecyduje na zadna pozcje przed 13,30
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
gold, pivot pada. https://www.tradingview.com/x/F7FjdfSy/
Jutro też jest dzień.
- harymilloki
- Maniak
gdzieś chyba zamieszczałem na forum w tym tygodniu .... poczekaj ... zaraz znajdę ...kera.p pisze:Ale Gej to mi już na nerwy działa - ma ktoś koncepcje na niego?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
cienkość edka zmusiła mnie do zamknięcia pozycji na złocie (na zero)
jeżeli pejsy nie poratują edka to marnie to widzę
może 1.35513?
jeżeli pejsy nie poratują edka to marnie to widzę
może 1.35513?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
no pewnie odpał nastąpi na danychyeahman pisze:ja jednak sie nie zdecyduje na zadna pozcje przed 13,30

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem