mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Skoro masz zainstalowane czyste MT4 i mForex to skopiuj z tego drugiego nazwę serwera oraz dane na ktore sie logujesz (jeśli to demo to możesz założyć nowe przez MT4 mForex, a potem zalogować sie na nie na "czystym").
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- jamesfisher
- Pasjonat
Dzisiaj zagrywałem o 9:00 czasu polskiego na EUR/USD. Niby dane ale niesmak pozostaje, że zlecenie BUY STOP zostało otwarte z poślizgiem 16 pipsowym (160 punktów).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie w piatek w zeszlym tygodniu byla chyba jakas zwiecha - free margin stal w miejscu.
I saw you twice...
Try again.
Try again.
Niesmak może być ale już bardziej do samego modelu ECN, bo "buy stop" na platformie MT4 jest realizowane jako zlecenie "market" po przekroczeniu poziomu aktywacji. Świeca minutowa ma ok. 28 pips więc na ECNach zdziwiłbym się gdyby takie zlecenie weszło bez żadnego poślizgu...jamesfisher pisze:Dzisiaj zagrywałem o 9:00 czasu polskiego na EUR/USD. Niby dane ale niesmak pozostaje, że zlecenie BUY STOP zostało otwarte z poślizgiem 16 pipsowym (160 punktów).

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Witam.
Mam pytanie do przedstawiciela mForex, lub kogoś kto się orientuje w temacie.
Planuje założyć konto na mForex - konto standard.
Przeczytałem cały ten wątek na forum i wiem, że nie ma już kont mini bo wprowadzili minimalną stawkę za transakcę 1zł.
I moje pytanie jest następujące.
Czy na koncie standard minimalną wartością za jaką można uruchomić pozycję jest 0,1 lota? (tak mam na koncie demo)
Koszt otwarcia takiej transakcji wynosi ok 4zł. Od 1zł do 4zł jest jeszcze duży przedział.
Czy mając konto standard wpłacając 2000zł przy zakładaniu, jest możliwość uruchomienia subkonta na którym
można otwierać pozycję od 0,03 lota, tak by było to zgodne z tym minimum 1zł.
Czy absolutnym minimum jest 0,1lota?
Pozdrawiam
Mam pytanie do przedstawiciela mForex, lub kogoś kto się orientuje w temacie.
Planuje założyć konto na mForex - konto standard.
Przeczytałem cały ten wątek na forum i wiem, że nie ma już kont mini bo wprowadzili minimalną stawkę za transakcę 1zł.
I moje pytanie jest następujące.
Czy na koncie standard minimalną wartością za jaką można uruchomić pozycję jest 0,1 lota? (tak mam na koncie demo)
Koszt otwarcia takiej transakcji wynosi ok 4zł. Od 1zł do 4zł jest jeszcze duży przedział.
Czy mając konto standard wpłacając 2000zł przy zakładaniu, jest możliwość uruchomienia subkonta na którym
można otwierać pozycję od 0,03 lota, tak by było to zgodne z tym minimum 1zł.
Czy absolutnym minimum jest 0,1lota?
Pozdrawiam
Witaj,
Dokładnie tak jak piszesz, jest taka możliwość. Należy otworzyć konto standardowe z depozytem 2000 PLN, po czym możliwe jest utworzenie subkonta z mikrolotami. Tyle, że na tym rachunku obowiązuje nadal min. prowizja w wysokości 1 PLN.
Dokładnie tak jak piszesz, jest taka możliwość. Należy otworzyć konto standardowe z depozytem 2000 PLN, po czym możliwe jest utworzenie subkonta z mikrolotami. Tyle, że na tym rachunku obowiązuje nadal min. prowizja w wysokości 1 PLN.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Dzięki raposo.
W udzielaniu odpowiedzi w tym wątku jesteś szybszy od samego Flasha
W udzielaniu odpowiedzi w tym wątku jesteś szybszy od samego Flasha

Witam, mam pytanie odnośnie deponowania środków, jakie są możliwości wpłat oraz opłaty z tym związane.
Na stronie oprócz tego http://www.mforex.pl/wplaty-i-wyplaty nie znalazłem żadnego info.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdr.
Na stronie oprócz tego http://www.mforex.pl/wplaty-i-wyplaty nie znalazłem żadnego info.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdr.
Akceptowane są tylko przelewy bankowe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Co sie dzieje z platformą ?? Jeżeli konkurs ma sie odbyć kosztem rachunków realnych to ja dziękuje za takiego brokera.