DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.03.2014
na razie to na kablu jest kanal wzrostowy i jego dolna banda.
kierunek jest tylko jeden get downpsxor pisze:generalnie kierunek na edku i kablu jest tylko 1, przynajmniej krotko terminowy, nie wiem po co kombinujecie, sprzedawajcie górki, SL edek 1.39, kabel 1.66 i jazda

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Harry,
Jak uważasz czy to już miejsce na drogę złotka w okolice 1420 czy jeszcze troszkę spadnie?
Jak uważasz czy to już miejsce na drogę złotka w okolice 1420 czy jeszcze troszkę spadnie?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Mi g/u śmierdzi konkretnym odbiciem - zobacz w jakim miejscu nastąpiło zatrzymanie na W1 - niestety nic nie kleje bo tradingview chyba stop out'a zaliczyłopsxor pisze:generalnie kierunek na edku i kablu jest tylko 1, przynajmniej krotko terminowy, nie wiem po co kombinujecie, sprzedawajcie górki, SL edek 1.39, kabel 1.66 i jazda

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Gold w ciekawym miejscu. Pinek na wsparciu. Jakby mialo pojsc w gore 

Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
mi też, tylko tyle że odbiciem do dołuCiapul pisze:Mi g/u śmierdzi konkretnym odbiciem - zobacz w jakim miejscu nastąpiło zatrzymanie na W1 - niestety nic nie kleje bo tradingview chyba stop out'a zaliczyłopsxor pisze:generalnie kierunek na edku i kablu jest tylko 1, przynajmniej krotko terminowy, nie wiem po co kombinujecie, sprzedawajcie górki, SL edek 1.39, kabel 1.66 i jazda

jak dla mnie kwestia czasu 1.6415-20~, ale rynek wiadomo, zweryfikuje, ja mam swoja wizje.
bez tradingview jak bez ręki... fakinsiet ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jak od bandy do bandy to teraz edek do 1.3845 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

pomarzyć można, SL gdzie? 1.3700? obstawiam max jutro.lukpiasek pisze:jak od bandy do bandy to teraz edek do 1.3845