DayTrading: Piątek 21.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.03.2014
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
dla mnie totalna zwała na kablu będzie bo jest to potrzebne do realizacji scenariuszu chocby na gbp/aud czyli ucieczka kapitalu ze szterlinga a pakowania na maksa w kangura
obym mial racje i sie nie mylil 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
uj chyba przed wzrostowym tygodniem
Rosja proponuje Polsce udział w rozbiorze Ukrainy. Do polskiego MSZ wpłynęło pismo Dumy Państwowej z propozycją podziału terytorium sąsiada.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
W ten deseń..... na tygodniowym, czyli realizacja 5 w [3]
oznaczenia średnio mi się podobają -
kanał bardzo
Żyrinowski to deb*** hahahaDavidFx pisze:Rosja proponuje Polsce udział w rozbiorze Ukrainy. Do polskiego MSZ wpłynęło pismo Dumy Państwowej z propozycją podziału terytorium sąsiada.
ciezko trochę było określić niektóre fale. Korekta płaska abc, potem 1,2,3 już jest troche niepewne dlatego trochę na siłe to wyszło ale coś stworzyło... siła funta jest duża więc wierze że LT powstrzyma od spadków i polecimy na 5... rynek zweryfikuje...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Rosjanie strzelili sobie w stopę z tym Krymem
Świat będzie uczył się funkcjonować bez surowców z tego kraju
temat zastępczy będzie nawoływał do zmilitaryzowania państw ościennych http://fakty.interia.pl/raport-zamieszk ... Id,1362727
w długim terminie Rosja ucierpi ekonomicznie ponieważ Świat nie zgadza się na aneksję Krymu, nawet Łukaszenka nie popiera Rosji
Krym to nie Gruzja, to większy kawałek chleba
Ukraina przyspieszy wszystkie procedury by wejść do UE i NATO, a Świat pewnie da im środki finansowe
Świat będzie uczył się funkcjonować bez surowców z tego kraju
temat zastępczy będzie nawoływał do zmilitaryzowania państw ościennych http://fakty.interia.pl/raport-zamieszk ... Id,1362727
w długim terminie Rosja ucierpi ekonomicznie ponieważ Świat nie zgadza się na aneksję Krymu, nawet Łukaszenka nie popiera Rosji
Krym to nie Gruzja, to większy kawałek chleba
Ukraina przyspieszy wszystkie procedury by wejść do UE i NATO, a Świat pewnie da im środki finansowe
Rosja przejmie to wszystko co utraciła a celem jest Polska czyli ja ty i nasze rodziny
historia lubi się powtarzać
co zrobi zachód nic tak jak zawsze nic nie robili
historia lubi się powtarzać
co zrobi zachód nic tak jak zawsze nic nie robili
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- harymilloki
- Maniak
A dla mnie to rosja powinna sobie domalować do flagi dawno zapomniany SIERP i MŁOT... Sierp byłby symbolem rozwoju technologicznego a młot rozwoju intelektualnego.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"