DayTrading: Piątek 21.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.03.2014
nie bede mógł sie doczekac następnych 2 tygodni przyszłych , ale sie będzie pięknie działo 

moim skromnym zdaniem najbliższe tygodnie upłyną nam pod znakiem jak mawia klasyk tego forum PUMP and DUMPkrinvest pisze:nie bede mógł sie doczekac następnych 2 tygodni przyszłych , ale sie będzie pięknie działo

co do dzisiejszego zamkniecia w usa pamiętajmy że kasowy zrobił po otwarciu new high a fut. jeszcze nie to może być wskazówka na poziomy close dnia

Ostatnio zmieniony 21 mar 2014, 20:05 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

krinvest pisze:nie bede mógł sie doczekac następnych 2 tygodni przyszłych , ale sie będzie pięknie działo
a co ostatnio nudno?
kiedyś po rolowaniu nowa seria zaczęła się bankructwem cypru , ukraina już była przy maxach, co teraz?
To nie rgr a dianentfajnynick21 pisze:euro dolar male rgr na m5/m15

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
zgadza sięyeahman pisze:To nie rgr a dianentfajnynick21 pisze:euro dolar male rgr na m5/m15

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

lukpiasek pisze:moim skromnym zdaniem najbliższe tygodnie upłyną nam pod znakiem jak mawia klasyk tego forum PUMP and DUMPkrinvest pisze:nie bede mógł sie doczekac następnych 2 tygodni przyszłych , ale sie będzie pięknie działo2000 na s&p powinno wejść na lajcie
ale to tylko moja opinia
co do dzisiejszego zamkniecia w usa pamiętajmy że kasowy zrobił po otwarciu new high a fut. jeszcze nie to może być wskazówka na poziomy close dnia
a ja napisze ze nie wejda 2000 bo sie mecza przy 1900 a przy zaciesnianiu i braku swierzej gotowki bedzie trudno i juz drogich akcjach
koniec kwartalu i lecim 2014 = 2011 przełomowy rok bedzie 2014
wiecznie hossa nie trwa na dodruku i iluzja stworzona przez FED z efektem bogactwa

kasowy sobie mog zrobic a futy to juz inna bajka bo bylo rozliczenie i ksiegowanie pod bonusy kwartalne
korekta 30 % to smialo nas czeka nie pisz ze to juz ale 2014 poczatek 2015 chyba ze w koncu po tym sciemnianiu otworza oczy na Chiny
Ostatnio zmieniony 21 mar 2014, 20:13 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- fajnynick21
- Gaduła
yeahman pisze:To nie rgr a dianentfajnynick21 pisze:euro dolar male rgr na m5/m15
Mozesz to rozrysowac bo cos nie widze

Nie grasz, nie wygrasz
to męczenie to podpucha przy 1900 uaktywnią się nowe pokłady popytu, muszą dokończyć PUMP póki jeszcze skup trwa bo jak się skończy to może być DUMP a ile tam jeszcze zostało chyba 50mld ? to spokojnie starczy na ponad 2000tyś. pkt SP

na sp500 "Pump and Dump" sie dzieje od 5 lat, spore wzrosty wymagaja głębokich korekt. Dużą korekte zrobi sie latem, teraz nie ma czasu na pierdołylukpiasek pisze:[
moim skromnym zdaniem najbliższe tygodnie upłyną nam pod znakiem jak mawia klasyk tego forum PUMP and DUMP2000 na s&p powinno wejść na lajcie
ale to tylko moja opinia

Damian77 pisze:
a co ostatnio nudno?
kiedyś po rolowaniu nowa seria zaczęła się bankructwem cypru , ukraina już była przy maxach, co teraz?
Nuda , generalnie nic nie zaskoczyło ostatnio przecież ? nawet Fed ledwo co zrobił ruch , chyba , ze dla kogoś 20-50pipsów wytrzaskuje depozyty to wtedy siwe włosy nie ktorzy na pewno mają.
Nic szczególnego sie nie dzieje , ani nie widac ,zeby miało sie dziać kolejne cięcie już w cenach było , reszte wysiedlono i jestem spokojnej myśli. teraz szybko 1900 ponad , potem będziemy to korygowac 2 mieisące , a po maju sie nie gra