JANEK_W pisze:wytrzymasz 16.700 na us ?Nowy123 pisze:dobralem na 875 S do kolekcji na SP500 futach
mejbi 16800
wytrzymam i do 2500 na SP500

JANEK_W pisze:wytrzymasz 16.700 na us ?Nowy123 pisze:dobralem na 875 S do kolekcji na SP500 futach
mejbi 16800
Tak jest, cała "banda DT" do konkursuharymilloki pisze:A ja może spróbuje w tym konkursie mforex
MasterFx pisze:Tak jest, cała "banda DT" do konkursuharymilloki pisze:A ja może spróbuje w tym konkursie mforex
Popieram , czas wykładać karty na stół panowieMasterFx pisze:Tak jest, cała "banda DT" do konkursuharymilloki pisze:A ja może spróbuje w tym konkursie mforex
To jakbyś zapraszał małysza do ringu , nie skacze na Edku , jak bez ograniczeń walory to możemy startowaćJANEK_W pisze:EUR/USDkrinvest pisze:JANEK_W ja chętnie , a na czym chcesz grać ?? nie ma znaczenia walor ??
jeśli nie ma stopów po drodze to może to zająć kilka dni a jeśli są stopy eskowiczów to byłby fajny pokazyeahman pisze:Edek rusza w dalszą droge.
1900 moge sie zalozycze nie zobaczysz dzislukpiasek pisze:kurde mam longi na wig20 zamiast na s&p a dziś sie zapowiada 1900
-- Dodano: pt 21-03-2014, 15:55 --
jeśli nie ma stopów po drodze to może to zająć kilka dni a jeśli są stopy eskowiczów to byłby fajny pokazyeahman pisze:Edek rusza w dalszą droge.
Nie pękaj , jak dzisiaj nic sie nie stanie na sp500 nie po myśli to jutro wig20 poleci śladem , wiec po prostu zgarniesz z innego koszyczka.lukpiasek pisze:kurde mam longi na wig20 zamiast na s&p a dziś sie zapowiada 1900