DayTrading: Piątek 21.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.03.2014
bemowo1, a przy jakim poziomie edka scenario spadkowe zostanie zanegowane ? 1.39 ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
przecież o to chodzi żeby reagować... a jak na kablu wyszliśmy powyżej TL z tygodniowego to zastanawiałeś się czy to fałszywka czy reagowałeś i podłączałeś pod grę z trendem? Podobnie było na kangurze tygodniowym z wyjściem dołem...Na razie jesteśmy w klinie - wyjdziemy to z dużym prawdopodobieństwem banda klina będzie wsparciem... wrócimy ponownie do klina to tylko pokaże determinacje niedźwiedzi i wtedy całe depo w S i nic się nie bójlukpiasek pisze:
żabka a jak klin na edku wyjdą górą to co zrobisz ? zaczniesz grać L od 1.43 ? a wtedy rynek spowrotem do klina i jazda w dół bo 1.43 było tylko fałszywkąco ty na takie scenario możliwe czy nie ?

Ostatnio zmieniony 21 mar 2014, 11:50 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
CZY WSZYSCY WIDZA ZNOWU !, 4 na EDKU ????????????
to dajemy jeszcze jedna lage w dol
na ochłodę 
to dajemy jeszcze jedna lage w dol

pokonanie topulukpiasek pisze:bemowo1, a przy jakim poziomie edka scenario spadkowe zostanie zanegowane ? 1.39 ?
Jeśli tak ma wyglądać odbicie na parach usd, to kazdy powinien sobie od wczoraj powiesić kartke z napisem NO LONG
Bemowo1, wydaje mi sie ze fundamenty nie maja znaczenia grajac DT. Wplatujac je w swoje analizy powodujesz jeszcze wieksze zamieszanie 
@Zaba, dalej czekam na cytat, nie zmieniaj tematu. W przeciwnym razie przyznaj ze sam jestes klamca.

@Zaba, dalej czekam na cytat, nie zmieniaj tematu. W przeciwnym razie przyznaj ze sam jestes klamca.
jaki klin ja tam widze okazje na S 0,9110 w ramach prawego ramieniaNowy123 pisze:czekam jak wybija tego klina na KANGURZE w koncu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chciwość jest dobra
o kurza stopaBemowo1 pisze:pokonanie topulukpiasek pisze:bemowo1, a przy jakim poziomie edka scenario spadkowe zostanie zanegowane ? 1.39 ?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Tym razem nie skomentuję Twojej wypowiedzi......MasterFx pisze:Bemowo1, wydaje mi sie ze fundamenty nie maja znaczenia grajac DT. Wplatujac je w swoje analizy powodujesz jeszcze wieksze zamieszanie

wydaje mi się że właśnie złoto zaliczyło swój high dnia jeśli nie dotkną 1345 a zejdą do 1335 pomyśle może o drugim shorcie na złotku bo korci mnie