davor5 pisze:Natalia Siwiecharymilloki pisze:A tak apropo .... To ostatnio ktoś tu konkurs jakiś zapowiadał gdzie znajdzie się EDEK o 22..... I chyba tak jakbym wygrał ....Bo obstawiałem okolice 1,37000 Jaka nagroda?
Szczerze ..... ŻAL

davor5 pisze:Natalia Siwiecharymilloki pisze:A tak apropo .... To ostatnio ktoś tu konkurs jakiś zapowiadał gdzie znajdzie się EDEK o 22..... I chyba tak jakbym wygrał ....Bo obstawiałem okolice 1,37000 Jaka nagroda?
to oddaj mi nagrodę... mnie żal nie będzie ...harymilloki pisze:davor5 pisze:Natalia Siwiecharymilloki pisze:A tak apropo .... To ostatnio ktoś tu konkurs jakiś zapowiadał gdzie znajdzie się EDEK o 22..... I chyba tak jakbym wygrał ....Bo obstawiałem okolice 1,37000 Jaka nagroda?
Szczerze ..... ŻAL!!!!!!
zaba...,długo szukać nie trzebaatlanticos pisze:pokażesz mi mój cytat Z WCZORAJ z którego coś takiego wynika czy dalej będziesz bredził i kłamał?MasterFx pisze:zmieniasz nastawienie czy zostawiasz sobie jak zwykle otwarta furtke?atlanticos pisze:lukpiasek...widzisz klin zwyżkujący na swoim wykresie? Grasz przeciwko temu co sam rysujesz - tyle ode mnie - 1.40 może tak... 1.45 na pewno nie
jeszcze wczoraj smiech Cie ogarniał o 1,4
kupiłby sobie 5 takich Natalii - miałby jedno i drugiedavor5 pisze:dożywotni dostęp do platformy mt4 z 1 milionem dolarów do gry
myślę że to też Cię ogłupi tak jak Natalia