DayTrading: Czwartek 20.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.03.2014
jestem ciekawy czy procz drukowania dolcow tez drukuja tak samo jak CHINY i dane makro bo pod wyboru wydrukowali mniejsz stope bezrobocia a tu nastepna niespodzianka 

- harymilloki
- Maniak
https://www.tradingview.com/x/N4tLIcj4/xPabloo pisze:ja się pytam fanów eliota - nie jestem w nim nawet dobry, dlatego pytanie czy ktoś może to zweryfikować ?
po mojemu GOLD
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
nie możexPabloo pisze:Trading View mnie takie coś wyszło na złotku, może być ???
ciekawie to widzicie, jednak ja mam otwarte większe eS (jak dla mnie) na szczycie mojej fali 4 - na te chwile SL na 0 więc albo zarobie albo nie zarobie mój cel to tylko 1310...
-- Dodano: 20 mar 2014, 20:50 --
Bemowo a dlaczego nie może ?
-- Dodano: 20 mar 2014, 20:50 --
gold D
możemy kończyć falę A korekty.
Jak coś wykombunuję na h1 to wrzucę
możemy kończyć falę A korekty.
Jak coś wykombunuję na h1 to wrzucę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a czego się spodziewać po kimś kto bez mrugnięcia okiem zabija 3000 swoich obywateliNowy123 pisze:jestem ciekawy czy procz drukowania dolcow tez drukuja tak samo jak CHINY i dane makro bo pod wyboru wydrukowali mniejsz stope bezrobocia a tu nastepna niespodzianka
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Początek porawnie - ostatnie oznaczenia źle - fala 1 zakończona w dziwnym miejscu, fala 3 krótsza od pierwszej - trochę te ostatnie oznaczenia trzeba poprzesuwać - zaraz wrzucę fotoxPabloo pisze:
- harymilloki
- Maniak
Co do końca fali A ... ZGODA 100% ... A co może pan BEMOWO powiedzieć o mojej ANALIZIE:) ... Penie znowu BZDURYBemowo1 pisze:Początek porawnie - ostatnie oznaczenia źle - fala 1 zakończona w dziwnym miejscu, fala 3 krótsza od pierwszej - trochę te ostatnie oznaczenia trzeba poprzesuwać - zaraz wrzucę fotoxPabloo pisze:

"cierpliwość popłaca..."
może troszeczke źle poustawiałem cyferki ale fala 1 jest krótsza o kilka świeczek od fali 3 u mnie, jeśli to coś zmieniaBemowo1 pisze:Początek porawnie - ostatnie oznaczenia źle - fala 1 zakończona w dziwnym miejscu, fala 3 krótsza od pierwszej - trochę te ostatnie oznaczenia trzeba poprzesuwać - zaraz wrzucę fotoxPabloo pisze:
poprawnieharymilloki pisze:
Co do końca fali A ... ZGODA 100% ... A co może pan BEMOWO powiedzieć o mojej ANALIZIE:) ... Penie znowu BZDURY?
a odnośnie mojego punktu widzenia .... teoretycznie nie powinniśmy już niżej zjechać dla wariantu korekty abc........ (marzenia)
możemy także rozpocynać korektę fali 4 i dalej zjazd....... do 50 fibo wzrostów...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.