Hawkelbery pisze:witam zadam nietypowe pytanie
Gram na plus500, jaka platforma jest tańsza (początkujący) którą polecacie
Wybaczcie mi
Admiral Markets, calkiem spoko jest na poczatek
Hawkelbery pisze:witam zadam nietypowe pytanie
Wybaczcie mi
też bym się pośmiał w wolnej chwili, dawaj.davor5 pisze:ja chcę wyślij mi Proszęfajnynick21 pisze:Jak ktos chce to moge podrzucić mu moją magisterkę na temat zastosowania anlizy technicznej w procesie inwestowania na rynku forex, ale tylko darmowy fragment bo mam zamiar opublikowac ebooka przez zlote mysli.pl
a nie myślałaś na d uśrednieniem pozycji w dół?> podnisłabyś ogólną cenę wejścia i jeżeli dolar ma się umcnić, a tak wynika z twojej af to spokojnie nawet na tym zarobisz... jakiś czas temu próbowałem grać według sonica i pvsra z forexfactory i oni cały czas uśredniająpkubiu pisze:wy panowie teraz czekacie z wypiekami na górki i lapiecie s na coraz niższych poziomach a ja mam je dawno
davor5 pisze:ja chcę wyślij mi Proszęfajnynick21 pisze:Jak ktos chce to moge podrzucić mu moją magisterkę na temat zastosowania anlizy technicznej w procesie inwestowania na rynku forex, ale tylko darmowy fragment bo mam zamiar opublikowac ebooka przez zlote mysli.pl
platforma dla początkującego to rzecz drugorzędna,Hawkelbery pisze:witam zadam nietypowe pytanie
Wybaczcie mi
z własnego doświadczenia polecam Oandę, masz tam pozycje od 1, gdzie normalnie minimum to 100-1000, więc spokojnie możesz ryzykować groszami... jak się nauczysz, i ci się spodoba forex, dopłacisz kasę, albo zmienisz brokera na ecn i będziesz śmigał na parkiecieHawkelbery pisze:witam zadam nietypowe pytanie
Wybaczcie mi
lukpiasek pisze:no to jest lipa bo jak ja już sl przestawiam to jest źlepsxor pisze:lukpiasek, specjalnie dla Ciebie zachowałem Twój tekst z wtorkulukpiasek pisze:będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznej![]()
Ja właśnie eSki pozamykałem, została mi jedna na edziu, i na kablu trzymam do 1.64 jednąwywaliło by mi pierwszą pozycje na edku ale sl poszedł w okolice sl drugiej więc jest źle
-- Dodano: czw 20-03-2014, 12:55 --
przyznaje się bez bicia dałem plamę
as28 pisze:platforma dla początkującego to rzecz drugorzędna,Hawkelbery pisze:witam zadam nietypowe pytanie
Wybaczcie mi
najpierw wypracuj system, nie ma systemu nie ma sensu grać na real'u
nie ma znaczenie,Stragan pisze:to jak w końcu kupować już euro czy jeszcze zielone??