DayTrading: Czwartek 20.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.03.2014
pierwsze fibo czy pyknie?
-- Dodano: czw 20-03-2014, 12:36 --
moim zdaniem 1,373
-- Dodano: czw 20-03-2014, 12:36 --
moim zdaniem 1,373
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
lukpiasek, specjalnie dla Ciebie zachowałem Twój tekst z wtorkulukpiasek pisze:będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznej

Ja właśnie eSki pozamykałem, została mi jedna na edziu, i na kablu trzymam do 1.64 jedną

- fajnynick21
- Gaduła
Jak ktos chce to moge podrzucić mu moją magisterkę na temat zastosowania anlizy technicznej w procesie inwestowania na rynku forex, ale tylko darmowy fragment bo mam zamiar opublikowac ebooka przez zlote mysli.pl
Nie grasz, nie wygrasz
dobrą masz kulęzeuss pisze:potarłem kulę i już wszystko wiem, edward zejście do 1,37500 and then korecta corecty do 1,38209

poziom 1,3760-40 dobrze jest obstawiony, bardzo prawdopodobny scenariusz, może uda Ci się zgadnąć jak Jackowskiemu na temat wizji z wojną

Ostatnio zmieniony 20 mar 2014, 11:39 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Oj daj mu spokój...może miał na myśli cięcie planowane w innym czasiepsxor pisze:lukpiasek, specjalnie dla Ciebie zachowałem Twój tekst z wtorkulukpiasek pisze:będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznej![]()
Ja właśnie eSki pozamykałem, została mi jedna na edziu, i na kablu trzymam do 1.64 jedną

dzieńki za magisterkę, ale ona raczej tutaj zawodowcom oczu na świat nie otworzy 
lukaspipek, chyba poszedł na spacer, albo na vódkę

lukaspipek, chyba poszedł na spacer, albo na vódkę
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
rewers pisze:Oj daj mu spokój...może miał na myśli cięcie planowane w innym czasiepsxor pisze:lukpiasek, specjalnie dla Ciebie zachowałem Twój tekst z wtorkulukpiasek pisze:będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznej![]()
Niemniej jesli na tym zarobił to winszuję umiejętności
- fajnynick21
- Gaduła
aaaa i jeszcze jedno.
Jestem zainteresowany wspolpraca, jezeli ktos ogarnia ekonometrie, wie co to model ekonometryzcny, nie sa mu obce GARCH i ARCH Value at Risk itp, to chetnie podejme wspolprace:) wiecej info na priv
Jestem zainteresowany wspolpraca, jezeli ktos ogarnia ekonometrie, wie co to model ekonometryzcny, nie sa mu obce GARCH i ARCH Value at Risk itp, to chetnie podejme wspolprace:) wiecej info na priv
Nie grasz, nie wygrasz
Edek Vs Grawitacja chyba peknie 1,3770