DayTrading: Czwartek 20.03.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 20.03.2014
CEL 1,64400
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
wszystko jest kwestią interpretacji jak kto sobie kreski namalujezeuss pisze:ciekawa teoria. Od kiedy to się kanały wyznacza na podstawie jednego dolka?lukpiasek pisze:eur/usd poniżej 1.38 jak złamie linie trendu wzrostowego od dołka z 2 lutego wtedy się będę bał obecnie chętnie bym kupił jeszcze edzia bo mam tylko 0.1l ale niestety mam zbyt mały depo zbyt dużo miałbym zaangażowanych środkówBOCZEK pisze:lukas, ale zrób analizę nie uwzględniając swojej stratnej pozycji
ja nie wykluczam że edek spadnie i że to już risk off ale wykres nie dał nam jeszcze jednoznacznej odpowiedzi zresztą gdyby edek spadał tak jak złoto od kilku dni to już bym przestawił sie na nim na sell
bój się,bo linia od dołka została połamana

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
wszystko łądnie pięknie tylko punkty zaczepienia w powietrzupkubiu pisze:tagi proporczyk to wybicie góra o wlasnie sie zaczeło- zadługo bawiłam sie tym wykresem

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ale 50% prawdopodobieństwa jestatlanticos pisze:wszystko łądnie pięknie tylko punkty zaczepienia w powietrzupkubiu pisze:tagi proporczyk to wybicie góra o wlasnie sie zaczeło- zadługo bawiłam sie tym wykresem

kresek mozna na wykres walnac setki ale bajer polega na tym zeby znalesc te kreski pod ktore graja grubasy jesli wogole oni graja pod jakies kreski 

a ja wręcz przeciwnieharymilloki pisze:Myślę że na KABELKU można już S dobrać:)
https://www.tradingview.com/x/lj1Ks8JH/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Przełacz się na wykres liniowy i popraw kreski. Zobaczysz ze nie ma wybicia.pkubiu pisze:tagi proporczyk to wybicie góra o wlasnie sie zaczeło- zadługo bawiłam sie tym wykresem
Według was Edek jest już pod miesięczną LT spadkową? Testuje ją od dołu teraz? bo nie zauważyłem, żeby ktoś tutaj o tym pisał.
no ok, powiedzmy, że chiny mają też swoje bubble, ale co to oznacza dla walut innych niż aussie? nadal będą produkować towary i tylko import może się zmniejszyć surowców, a surowce wpływają na kiwi i aussie, więc to chyba sell na tych walutach? widzisz jakieś inne reperkusje?Nowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/news/2014-03-1 ... amble-cashkrzychu3_1989 pisze:proponuje zastanowić się nad L na kangurze chyba warto
raczej szukas S na korekcie
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
spoko będzie dobrze (up), ropka zaczyna jak złotko, skokowo ale konsekwentnie do góryBOCZEK pisze:4 atak ropki brent na poziom 105.7 dolca za baryłkę, gdyby to pekło to nastepne wsparcie na 105.2 i niżej widze już tylko 103$

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.