Dziękuję Ci bardzo... Bo nuda nuda taka że szok ... A przypomniałem sobie że ktoś właśnie wczoraj coś takiego zmieścił.fajnynick21 pisze:harymilloki pisze:Wczoraj ktoś podawał link do filmu o goldman sachs... jest ktoś mi go w stanie ponownie podać?
To byłem ja,:http://www.youtube.com/watch?v=6v6fu2sB ... detailpage
DayTrading: Środa 19.03.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 19.03.2014
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
przeciez jestem zapakowany w Elki od dawna , pisałem kiedy bedą do zamknięcia , już raz były , ale mnie nie byłoNowy123 pisze:
to tylko jeden z paru tematow po FEDZIE
wiec pakuj L jak maja leciec na 1900 luzik
spoko dzieki kreski swoje zrobily

Gram od poczatku roku to samo więc nie ma problemu , nawet jak chwilowo mi pozycja nie zarabia to na SP500 oznacza to tylko tyle , że trzeba poczekać pare dni dłużej niż myślałem bo kierunek i tak jest od 5 lat ten sam

krinvest pisze:przeciez jestem zapakowany w Elki od dawna , pisałem kiedy bedą do zamknięcia , już raz były , ale mnie nie byłoNowy123 pisze:
spoko dzieki kreski swoje zrobily![]()
Gram od poczatku roku to samo więc nie ma problemu , nawet jak chwilowo mi pozycja nie zarabia to na SP500 oznacza to tylko tyle , że trzeba poczekać pare dni dłużej niż myślałem bo kierunek i tak jest od 5 lat ten sam
to spoko to jak ma byc 1900 to tylko dobierac i piramidowac ci pozostalo

- harymilloki
- Maniak
Dobra ... A teraz do kogoś kto siedzi w GOLDZIE... Ja mam TP na 1333,00. Potrzebuje jakiś prognoz innych graczy odnośnie ich poziomów.
"cierpliwość popłaca..."
krinvest lepiej postaw stopy, bo szybko stracisz co żeś uciułał latami,krinvest pisze:przeciez jestem zapakowany w Elki od dawna , pisałem kiedy bedą do zamknięcia , już raz były , ale mnie nie byłoNowy123 pisze:
spoko dzieki kreski swoje zrobily![]()
http://www.bankier.pl/wiadomosc/5-przes ... 27548.html
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ropka L na m5
-- Dodano: śr 19-03-2014, 16:38 --
sorry, S!!! ropka S dobry rr jest
-- Dodano: śr 19-03-2014, 16:38 --
sorry, S!!! ropka S dobry rr jest
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wstępnie 1180 ale może podnioseharymilloki pisze:Dobra ... A teraz do kogoś kto siedzi w GOLDZIE... Ja mam TP na 1333,00. Potrzebuje jakiś prognoz innych graczy odnośnie ich poziomów.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

nic odpoczynek do 19 00
wiekszosc widzi w tym ruchu na edku 1 4 i wyzej tak jak na sp500 1900 to bede jedynym ktory tego nie widzi
przynajmniej nie w tym ruchu
a zmienię zdanie jak babacia Jelonka nie zaciesni a Chiny wydłużą w czasie ta pękająca banke na nieruchomościach

wiekszosc widzi w tym ruchu na edku 1 4 i wyzej tak jak na sp500 1900 to bede jedynym ktory tego nie widzi

przynajmniej nie w tym ruchu

- Kazimierz S
- Pasjonat
Talar na pivocie + opór.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
- harymilloki
- Maniak
Nie wiem dlaczego ten UŚMIECH, ale powiem Ci że ja już około miesiąca temu pisałem o potrójnym dnie ... Nie wiem czy tak tylko polnołeślukpiasek pisze:wstępnie 1180 ale może podnioseharymilloki pisze:Dobra ... A teraz do kogoś kto siedzi w GOLDZIE... Ja mam TP na 1333,00. Potrzebuje jakiś prognoz innych graczy odnośnie ich poziomów.

"cierpliwość popłaca..."