Witam,
Mam prośbę, czy ktoś z forumowiczów umie zdekompilować wskaźnik ex4.
Z góry dziękuje,
Dekompilacja wskaźnika ex4
Re: Dekompilacja wskaźnika ex4
musisz dodać załącznik ze wskaźnikiem
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
No a ja zgłoszę was do prokuratory bo to jest nielegalne 
Ludzie !!!! Przecież kradniecie w ten sposób cudzą własność.
Przecież ktoś się napracował nad tym by zrobić coś dla innych więc może wypadałoby mu za to zapłacić !
Jak byście się czuli jak by ktoś przyszedł do waszego domu i zabrał wam od tak komputer stwierdzając,
że mu się przyda w domu ? Albo brakuje mu mocy przy testach więc dodatkowy komp mu się przyda.
Albo inaczej. Spędziliście dużo czasu by wyrwać fajną laskę. Jest teraz waszą dziewczyną, a jakiś
gostek podchodzi i zabiera ją na waszych oczach do samochodu i robi z nią to co chce. Przecież dalibyście
gościowi w mordę w pierwszej chwili
Tak samo jest z programem to jest czyjaś dziewczyna lub dziecko 

Przecież ktoś się napracował nad tym by zrobić coś dla innych więc może wypadałoby mu za to zapłacić !
Jak byście się czuli jak by ktoś przyszedł do waszego domu i zabrał wam od tak komputer stwierdzając,
że mu się przyda w domu ? Albo brakuje mu mocy przy testach więc dodatkowy komp mu się przyda.
Albo inaczej. Spędziliście dużo czasu by wyrwać fajną laskę. Jest teraz waszą dziewczyną, a jakiś
gostek podchodzi i zabiera ją na waszych oczach do samochodu i robi z nią to co chce. Przecież dalibyście
gościowi w mordę w pierwszej chwili

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

Zawsze pozostaje opcja że ktoś stracił źródłowy plik a wskaźnik jest jego autorstwa (lub napisany na jego zlecenie i przykładowo brak kontaktu z programistą). To jedyna sytuacją którą dopuszczam. Wszelkie próby "piractwa" będą nagradzane banami, a post wyląduje w koszu.
Nie bądź taki Gończy Pies. Będę wdzięczny jak przedstawisz jakie znamiona przestępstwa zostały wypełnione.Tymek pisze:No a ja zgłoszę was do prokuratory bo to jest nielegalne
BTW załączam EA którego jestem posiadaczem. Jak widać przedmiot nie jest chroniony prawami autorskimi. Proszę o argumenty dlaczego nie maiłbym go zdekompilować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli ania1991 poprosiła o dekompilacje twojego EA ?
Bo czegoś tutaj nie rozumiem.
Skoro ktoś udostępnia wersję skompilowaną to oznacza, że nie zgadza się na udostępnianie
swojej wiedzy w postaci kodu źródłowego. Po drugie MQ ma gdzieś tam w punktach, że
dekompilacja jakiegokolwiek ex4 jest niedozwolona czyli nie zgodna z prawem.
Bo czegoś tutaj nie rozumiem.
Skoro ktoś udostępnia wersję skompilowaną to oznacza, że nie zgadza się na udostępnianie
swojej wiedzy w postaci kodu źródłowego. Po drugie MQ ma gdzieś tam w punktach, że
dekompilacja jakiegokolwiek ex4 jest niedozwolona czyli nie zgodna z prawem.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

Najpierw szkalujesz ,a potem dopiero prowadzisz śledztwo.
Usprawiedliwiasz się podając nietrafną argumentację.
Kompilacja nie oznacza braku zgody na udostępnienie kodu. Kompilator ma inne ważniejsze zadania.
Nie wiem co wyczytałeś że MQ gdzieś tam w pkt na temat dekompilacji , domniemywam że mogą mieć roszczenia o pliki .ex4 które były kompilowane ich kompilatorem z pliku źródłowego którego to pliku źródłowego są właścicielem.
Usprawiedliwiasz się podając nietrafną argumentację.
Kompilacja nie oznacza braku zgody na udostępnienie kodu. Kompilator ma inne ważniejsze zadania.
Nie wiem co wyczytałeś że MQ gdzieś tam w pkt na temat dekompilacji , domniemywam że mogą mieć roszczenia o pliki .ex4 które były kompilowane ich kompilatorem z pliku źródłowego którego to pliku źródłowego są właścicielem.