a pokażesz tą analizę? Dziękilukpiasek pisze:
będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznej
DayTrading: Wtorek 18.03.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 18.03.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
analizy technicznejlukpiasek pisze:będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznejbelzebub pisze:TsunamiPL pisze:Nie dajcie się nabrać na spadki na edku. Yellen jest gołębia i może nie być cięcia qe. Wtedy edek w 5 minut jest wyżej o 2 figury.![]()
![]()
a co będzie jak gołąbek ciąć będzie?

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jeszcze do jutra na FX tylko na pół gwizdka, ale info ws G/U :
podobno spadki na GU dziś rano to transakcje banku depozytowego. To sugerowałoby, iż za zleceniem stoi duży klient
podobno spadki na GU dziś rano to transakcje banku depozytowego. To sugerowałoby, iż za zleceniem stoi duży klient
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
chłopaki maja racje co do EDKA cos w tym jest bo i raczej przed Fed już byśmy zaliczyli 1,38 !!!
Godmany wiedza i to mnie przeraza moj margine cool to 1,3980
przeciez by nie wycinali by S które maja 30 pipek górki pamietacie hasło ROK DOLARA
tacy jak ja Sl maja dopiero na d poziomem 1,40!!!! Boże jakie to wszystko przejrzyste!!!
Godmany wiedza i to mnie przeraza moj margine cool to 1,3980

przeciez by nie wycinali by S które maja 30 pipek górki pamietacie hasło ROK DOLARA
tacy jak ja Sl maja dopiero na d poziomem 1,40!!!! Boże jakie to wszystko przejrzyste!!!
chciwość jest dobra
Analitycy zapomnieli dodać Rok "Słabego" Dolarapkubiu pisze:chłopaki maja racje co do EDKA cos w tym jest bo i raczej przed Fed już byśmy zaliczyli 1,38 !!!
Godmany wiedza i to mnie przeraza moj margine cool to 1,3980![]()
The only way is up
<°)))))>< pisze:Ujek spada bo morgany mają eske tp-97 sl 103.4
UJ jeszcze jak pisale troche przeczyszcza penie SL przed fedem
strategi U J HT pod FED czyli USA umocnienie do JPY po wyskoku w gore na moporach gdzie doleci na R1 czy r2 S bo znowu SP500 bedzie go spychac w dol

EUR USD w dol itd
jutro żanetka, po co się pakować w swingi dziś, dziś i jutro tylko dt, łapać ile się da ale przed fed relizować.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Też się dokładam do pytaniaatlanticos pisze:a pokażesz tą analizę? Dziękilukpiasek pisze:
będzie planowane cięcie qe a edek i tak do 1.42-43 bo to wynika z analizy technicznej

ja dalej trzymam się dalej RGRa którego wyrysowałem już tydzień temu... I trzymam Ske...
https://www.tradingview.com/x/JsgNG2sG/
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

a nie umiesz poprowadzić linii trendu spadkowego od 2008 roku przez szczyt z 2011 i zobaczyć że obecnie cena jest ponad LT co oznacza przynajmniej chwilowo wzrosty dopóki cena nie wróci pod LTatlanticos pisze:a pokażesz tą analizę? Dziękilukpiasek pisze:
kurde chłopaki jak wy podstaw AT nie ogarniacie to jak wy chcecie zarabiać ?
belzebub ja nie mam swojej szkoły AT ja tylko kilka książek przeczytałem i też jeszcze się muszę sporo nauczyć

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem