Witam. Nazywam się Łukasz. Jestem całkowicie nowy w temacie forexu. Pomyślałem, że skoro mam zamiar korzystać z wiedzy zawartej na tym forum to wypada się przynajmniej przywitać

Pewnie w przeciwieństwie do wielu tutaj forex traktuję jako zabawę/hobby. Mam nadzieje, że takie podejście do tematu nie będzie nikomu przeszkadzać

Pokazał mi to znajomy oraz to że można grać za małe kwoty więc wpłaciłem $50 i coś tam sobie klikałem, żeby zobaczyć czy w ogóle mi się to spodoba. Na początku byłem paradoksalnie ok $20 na plusie grając na wyczucie początkującego

Patrzyłem na wykresy na różnych TF'ach i obstawiałem tak jak mi się wydaje

Później pomyślałem, że czas się do edukować więc przeczytałem najpierw
Forex dla bystrzaków oraz zacząłem trochę przeglądać fora. Od razu było......gorzej

jak zacząłem patrzeć na te wszystkie wskaźniki linie itp. itd. Zostało mi ok $25 ale to akurat mało ważne i tak liczyłem się z tym, że przegram wszystko na początku stąd ta wpłacona suma. Na dzień dzisiejszy mi się podoba więc pomyślałem, że podejmę wyzwanie. Nie wiem czy będę tu długo czy szybo odpadnę jak wielu bo w sumie nikt nie wie co przyniesie przyszłość ale jak już mówiłem pomyślałem, że warto się przywitać
Pozdrawiam
Łukasz