mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Czy w trakcie trwania konkursu bedzie mozna korzystac z automatow transakcyjnych oraz skryptow?
Tak.mikolaj2 pisze:Czy w trakcie trwania konkursu bedzie mozna korzystac z automatow transakcyjnych oraz skryptow?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
jutro szkolenie w Starym Browarze w mBank dawny BRE Bank
-
- Bywalec
Konkurs nie powala, ale musze przyznac ze spready na majorsach b. konkurencyjne 

---------- Listen to the message of the market -------------
Cześć
Realizacja zlecen na demo jest doskonała, ale gdy tworzą się ekstremalne warunki na wykresie, 'smart orders' zacina sie tak jakby to co robie nie było po myśli experta albo był 'smartniejszy' ode mnie, a przecież w czasie konkursu stale bedzie sie jechało po bandzie. Po za tym drobiazgiem jest ogolnie cacy. Pozdrawiam
Realizacja zlecen na demo jest doskonała, ale gdy tworzą się ekstremalne warunki na wykresie, 'smart orders' zacina sie tak jakby to co robie nie było po myśli experta albo był 'smartniejszy' ode mnie, a przecież w czasie konkursu stale bedzie sie jechało po bandzie. Po za tym drobiazgiem jest ogolnie cacy. Pozdrawiam

I saw you twice...
Try again.
Try again.
Hmmm nie zaobserwowałem tego... Może to kwestia komputera/systemu lub samych ustawień na platformie? Jeśli masz otwartych wiele wykresów i/lub wiele wskaźników, szczególnie tych niestandardowych włączając w to Smart Orders, to zwiększa się szansa wystąpienia takich niedogodności...
Jeśli jednak masz otwartych tylko kilka wykresów, a komp i system są względnie nowe to najlepiej zgłoś taki problem supportowi mForex. Najlepiej dokładnie opisać sytuację kiedy co się wydarzyło + logi z MT4. Do startu konkursu jeszcze ponad 2 tygodnie więc zdążą się temu przyjrzeć
.
Jeśli jednak masz otwartych tylko kilka wykresów, a komp i system są względnie nowe to najlepiej zgłoś taki problem supportowi mForex. Najlepiej dokładnie opisać sytuację kiedy co się wydarzyło + logi z MT4. Do startu konkursu jeszcze ponad 2 tygodnie więc zdążą się temu przyjrzeć

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- krzychu3_1989
- Pasjonat
mi wogóle smart order nie działa od zainstalowania co mam zrobić?
nie mogę składać przez niego zleceń natomiast pokazuje głębokość rynku i jego bieżącą zmianę?
nie mogę składać przez niego zleceń natomiast pokazuje głębokość rynku i jego bieżącą zmianę?
Konkretnej są jakieś objawy? Wrzuć screen z platformy to będzie łatwiej cokolwiek powiedzieć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- krzychu3_1989
- Pasjonat
ten problem był również na rachunku demo, a teraz na konkursowym również
system 7, strategie niby włączone
-- sob 15-03-2014, 19:17 --
drugi screen
system 7, strategie niby włączone
-- sob 15-03-2014, 19:17 --
drugi screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niby włączone ale jednak wyłączone
. U gory na pasku MT4 naciśnij "włącz strategie".

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu