EFFECTIVE pisze:Hej Marcinie, tak z ciekawości spytam. Choroby zaczęły się w czasie FX czy jeszcze przed? Ewentualnie czy były przed, a w zmorzyły/nasiliły się gdy zacząłeś grać na FX?
Szczerze.
pozdrawiam
Uspokajam, że to na pewno nie wpływ gry na FX - ale muszę przyznać, że od czasu osiągania większych i systematycznych zysków wszystko jakby przybrało na sile.
Ale nie ma co się łamać - będzie dobrze - wstępne badania dają nadzieję, że to nic poważnego - zresztą nie powinienem tutaj opisywać swoich problemów nie związanych z FX. Ale nie może być tak, że rano budzę się i już wiem, że za parę godzin zacznie się "jazda" - to już czuć i najgorsze, że nic nie można na to poradzić.
Ale do rzeczy - dzisiaj poszło 2 x normalna stawka - niestety nie mogłem w pełni nadzorować (telefon) i skończyło się tylko na +8p.
Trochę się zawiodłem ponieważ liczyłem, że zjadą niżej. Szczegóły jak zwykle na screenie.
pozdrawiam Marcin
ps. jeszcze odnośnie analiz z piątku:
Aktualnie ponownie mamy odbicie od zl h4 i h1 DOWN - czyli można już powoli przygotowywać się do ponawiania S - to tak wstępnie. Bowiem jeszcze możliwe jest testowanie 3942 (h4) - ale należy pamiętać, że ten poziom na h1 był już testowany.
Zapomniałem wrzucić wtedy screena - ale jak widać dzisiaj doszli do poziomu zl h4 - o czym pisałem. Natomiast na D1 sytuacja nie jest tak jasna.
Pozostaje czekać na rozwój sytuacji i być może jakieś większe odreagowanie w dół - być może do poziomu 38230-3750 (w tej strefie szukałbym poziomu na TP jeśli potwierdzą spadek). Ale wcześniej przystanek może być na 3870.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.