edek 13900 13917 jakis podryg
na WIG20 pod USA wejscie tam troche sie dzis pobawia z UE

zarz dostaniesz paskiem popupci ode mnie - EBC jest strażnikiem inflacji - wiec niska inflacja spowalnia rozwoj gospodarczy wiec zacznei luzowac wczesniej niz ci sie zdajedavor5 pisze:według mnie edek idzie znacznie wyżej bedzie bil rekord za rekordem a kazdy bedzie sie zastanawial o co chodzi dlaczego tak sie dziejetaka wiecie edkowa banka spekulacyjna testujaca wytrzymalosc ECB i Niemiec
Niemcy kazdy wie maja duze rezerwy pieniedzy celem spekulacji jest wyciagnac te rezerwy niemieckie do wlasnej kieszenii wiec warto pompowac edka
to jest wojna walutowa globalna aby kazdego oskubac kazdego
a my to wiemy i sie podpinamy do silniejszego
kelvin pisze:Aud/Usd D1 real transaction
Para walutowa prawdopodobnie mogła utworzyć korektę , cel to wybicie korekty według ruchu H4 . Target jest dalekosiężny , ryzyko ponoszone brak. Wejście na świecy D1 z dość dużym ryzykiem poniżej , w chwili obecnej stop przestawiony , transakcja nie niesie za sobą ryzyka = bezpieczeństwo + komfort. Cel strategii 7:1 .
Skąd to masz? To informacja sprzed dwóch dni ??Nowy123 pisze:Stany Zjednoczone nie wspomogą militarnie Ukrainy, choć rząd w Kijowie o to prosił - pisze amerykański dziennik "The Wall Street Journal". Gazeta - powołując się na poważne źródła w administracji Baracka Obamy - informuje, że Waszyngton - nie chcąc zaogniać stosunków z Rosją - zgodził się jedynie na wysłanie Ukraińcom wojskowych racji żywnościowych.
Jak Twoja strategia się sprawdzi to myślę, że moja też ma dużą szansę - czyli gramy na umocnienie dolara australisjkiego. Na eur/aud widzę duże RGR na H4.kelvin pisze:Aud/Usd D1 real transaction
Para walutowa prawdopodobnie mogła utworzyć korektę , cel to wybicie korekty według ruchu H4 . Target jest dalekosiężny , ryzyko ponoszone brak. Wejście na świecy D1 z dość dużym ryzykiem poniżej , w chwili obecnej stop przestawiony , transakcja nie niesie za sobą ryzyka = bezpieczeństwo + komfort. Cel strategii 7:1 .