jezeli bierzesz jego analize i grasz pod nią to owszem, ale jeżeli chciałbyś wymienić opinie to już gorzej...psxor pisze:Mi nie przeszkadza kto kogo za jakiego uważa, ważne żeby pisał mądrze i od rzeczy
DayTrading: Środa 12.03.2014
Re: DayTrading: Środa 12.03.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
dzięki bemowo - nie pisałem o tym oRGRrze z D1 bo jeszcze nie zaliczyliśmy tego targetu a wydaje mi się ze przy obecnej sytuacji na świecie możemy polecieć nieco wyżej.
Kelvin staram się tak robić i zawsze stosuje sl - nie otwieram pozycji na siłe, już nie...
Kelvin staram się tak robić i zawsze stosuje sl - nie otwieram pozycji na siłe, już nie...
nie prawda, nikogo nie nazwałem idiotą, lubie sobie tylko pokpić i pożartować. Moje posty mają zwykle taki charakter jak się z kimś nie zgadzam, ale nie oznacza to, że mam każdego za debila. Nie wiedzieć czegoś nie oznacza być durniem.Ciapul pisze:bo Zeuss to sie zna na rzeczy, szkoda tylko że innych za idiotów uważa...psxor pisze:Zeuss, dzięki Tobie tylko trzymam eSki na kablu, bo korcilo mnie już przy 1.66 zamykać, teraz tam SL, także wiszę
gieldy w dol edek up ? what ????
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

witam mistrzów FX
mam pytanie, które padało już pewnie nie raz opcje , które podaje Niemiaszek są dostępne na jakiejś stronie czy trzeba wykupywać konto w sensie dostępne za darmo 

forex to czarna dupa
zaraz USA wejdzie czy bedzie PUMP pod domkniecie LUKI na SP500 a co za tym idzie w gore USD JPY
na forexlive.com codziennie wrzucają też te opcje.piera pisze:witam mistrzów FXmam pytanie, które padało już pewnie nie raz opcje , które podaje Niemiaszek są dostępne na jakiejś stronie czy trzeba wykupywać konto w sensie dostępne za darmo
Do takich rzeczy dostęp ma banksterka - serwisy płatnepiera pisze:witam mistrzów FXmam pytanie, które padało już pewnie nie raz opcje , które podaje Niemiaszek są dostępne na jakiejś stronie czy trzeba wykupywać konto w sensie dostępne za darmo
Czy Niemiaszek jest banksterem???

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
za free masz na http://www.forexlive.compiera pisze:witam mistrzów FXmam pytanie, które padało już pewnie nie reaz opcje , które podaje Niemiaszek są dostępne na jakiejś stronie czy trzeba wykupywać konto w sensie dostępne za darmo

też są ordebooki...
inne źródła raczej płatne

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"