Nowy123 pisze:jedzie
i dojechal

Nowy123 pisze:jedzie
Troche odpocznie i pojedzie dalejNowy123 pisze:Nowy123 pisze:jedzie
i dojechal
Jeżeli można wiedzieć, to w którym momencie Twój plan zakłada dołączenie do ruchu spadkowego / wzrostowego?rewers pisze:ja osobiście trzymam sie z dala od Edka...general trend na 4H to BUY a sił do spadków nie dostrzegam...i obecnie dla mnie edek to bomba i czekam aż wybuchnie w wybraną przez siebie stronę wtedy do niego dołączę.
już wczoraj przesunęli opublkowanie bilansu handlowegokk.dreamer pisze:A w ogóle to kalendarz pokazywał mi dane o 10:30 dla funta. że będą, a teraz zginęło całkiem z kalendarza??
kk.dreamer pisze:Niemiaszku z tego komputera nie mam dostepu do wskaźnika z pivotami, podałbys mi prosze dane dla gbpusd, plissss?
porzuciłem już idee oRGR - aktualnie bardziej widoczne jest już podwójne dno - tak jak to Hały postulował wcześniejkk.dreamer pisze:Kabel to chyba dopiero teraz rysuje prawe ramie
No nie wiem zeus po tym ruchu to chyba pozamykam swoje ski...zeuss pisze:bądź cierpliwy, a będzie ci dane. 1,38000 must sein!!harymilloki pisze:Już mnie wkurza ten EDZIO PEDZIO , jakby nie mógł zejść do mojego TP .... ZŁAMAS KUTANY JEDEN![]()
![]()