najbardziej nie lubie zawracac trendu. nawet jesli jest tam jakas spadajaca gwiazda to i tak jest duzo wieksze prawdopodobienstwo ze rynek sobie nia dupe podetrze niz na niej zawróci. wynika to z prostego faktu ze rynek zawraca tylko raz a milion piecset sto osiemstet razy idzie zgodnie z trednem. wole pomylic sie razy...pkubiu pisze:A.S.A.T. pisze:która czesc analizy technicznej wskazywała na spadki na eu i kiedy?pkubiu pisze:ostatnie doświadczenia nauczyły mnie ze faktycznie analiza techniczna nic nie robi sobie z fundamentów nawet nie wyznacza kierunku a banksterzy robia swoja i czepia detal az do bólu, rujnujac komuś życie ale kiedys i oni muszą zawrócić - PISZE O EDKU !!!
czy teraz wskazuje? jesli tak to jaki zasieg?
MAMY SPADAJĄCA GWIAZDĘ JEŻELI DZISIEJSZA ŚWIECA BĘDZIE CZERWONA TO JA POTWIERDZI CEL DLA SPADKÓW 1,3750 ale bankstera dalej raczej będzie robić swoje jeżdżąc po sl
DayTrading: Poniedziałek 10.03.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.03.2014
usdjpy w bieżącym tygodniu fala symetryczna h4 względem zeszłego tygodnia?
gwiazda jest, ale jest zbyt mała w stosunku do poprzednich świec żeby brać ją jako pewną formację. może zadziała, może nie. moim zdaniem gdyby miała górny knot tak o jeszcze jedną taką świecę wyżej, spokojnie możnaby wchodzić z dziennego...pkubiu pisze:A.S.A.T. pisze:która czesc analizy technicznej wskazywała na spadki na eu i kiedy?pkubiu pisze:ostatnie doświadczenia nauczyły mnie ze faktycznie analiza techniczna nic nie robi sobie z fundamentów nawet nie wyznacza kierunku a banksterzy robia swoja i czepia detal az do bólu, rujnujac komuś życie ale kiedys i oni muszą zawrócić - PISZE O EDKU !!!
czy teraz wskazuje? jesli tak to jaki zasieg?
MAMY SPADAJĄCA GWIAZDĘ JEŻELI DZISIEJSZA ŚWIECA BĘDZIE CZERWONA TO JA POTWIERDZI CEL DLA SPADKÓW 1,3750 ale bankstera dalej raczej będzie robić swoje jeżdżąc po sl
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
kiedy w kalendarzu fed >?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

po Draghim edzio poszybował, a często jest tak że fala nabiera rozpędu zbliżając się do szczytu po czym następuje średnioterminowy spadek
możnaby uznać za prawdopodobny taki ruch w przypadku jeśli któraś z głównych par majors zainicjowałaby zmianę kierunków na pozostałych głównych parach
możnaby uznać za prawdopodobny taki ruch w przypadku jeśli któraś z głównych par majors zainicjowałaby zmianę kierunków na pozostałych głównych parach
fajnie tylko jaki z tego wniosek? jak zagrasz pod to o czym piszesz?pr7emo pisze:po Draghim edzio poszybował, a często jest tak że fala nabiera rozpędu zbliżając się do szczytu po czym następuje średnioterminowy spadek
macie luke na edku!- jestem szoku
a nie mowilam poszli po sl
a nie mowilam poszli po sl
chciwość jest dobra
ja hedżuje i informacja o zawracaniu trendu jest istotnaA.S.A.T. pisze:fajnie tylko jaki z tego wniosek? jak zagrasz pod to o czym piszesz?pr7emo pisze:po Draghim edzio poszybował, a często jest tak że fala nabiera rozpędu zbliżając się do szczytu po czym następuje średnioterminowy spadek
ktoś może szukać sygnałów fundamentalnych pod odwrócenie trendu
no ok, ale skad płynie informacja ze trend zawraca?pr7emo pisze:ja hedżuje i informacja o zawracaniu trendu jest istotnaA.S.A.T. pisze:fajnie tylko jaki z tego wniosek? jak zagrasz pod to o czym piszesz?pr7emo pisze:po Draghim edzio poszybował, a często jest tak że fala nabiera rozpędu zbliżając się do szczytu po czym następuje średnioterminowy spadek
ktoś może szukać sygnałów fundamentalnych pod odwrócenie trendu
kabel wam leci