Wuza Day trading vol.2
Re: Wuza Day trading vol.2
Kimkolwiek daj już spokój za dużo się udzielasz wszędzie cię pełno
Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka
Jak jeszcze kiedyś nie wierzyłem, tak teraz już jestem pewien że to jeden wielki troll
do takiego poziomu wtajemniczenia to chyba tylko w specjalnej szkole można dojść, tego muszą gdzieś uczyć, człowiek nie może tak się zachowywać naturalnie..
Koniec, więcej nie feeduję.
Wuza, jak tam weekend leci?
zadowolony z pracy po pierwszych dniach?
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Koniec, więcej nie feeduję.
Wuza, jak tam weekend leci?

"I am thankful to all those who said no. Because of them, I did it myself"
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Nie jestem zadnym trolem, kurcze nie rozumiem o co wam chodzi.
Wysłane z mojego Asus Lamborghini VX2S-B2Y przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Asus Lamborghini VX2S-B2Y przy użyciu Tapatalka
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
W Opolu się obijam ) jutro wypada trochę popracować przed poniedziałkiem i jazda do Katowic.trust512 pisze:
Wuza, jak tam weekend leci?zadowolony z pracy po pierwszych dniach?
Zadowolony będę jak uda nam się coś fajnego zbudować, na razie dużo pracy przed nami, ale jest fajny zespół ludzi więc niech się inni boją

EUR/USD
Kurs EUR/USD w czasie sesji azjatyckiej powoli wspinał się w okolice ceny 1,39 skąd prawdopodobna wydaje się korekty minimalnie w okolice 1,385 lub 1,383 oraz po ewentualnym przebiciu tego poziomu kolejno do 1,377. Cena aktualnie znajduje się w trójkącie i jego wybicie dołem powinno dać zasięg właśnie w okolicy poziomów 1,382-3. Dodatkowo takiemu ruchowi pomóc może rosnące napięcie na Ukrainie, sytuacja taka powinna działać pozytywnie dla dolara co widać po delikatnym odbiciu na indeksie tej waluty.
O godzinie 10:30 opublikowane zostały informacje o ilości nie spłacanych kredytów bankowych we Włoszech i wielkość ta wzrosła według Banku Włoch o ponad 24% rok do roku w Styczniu 2014, tego typu informacje z pewnością będą ciążyć na sile wspólnej waluty w średnim i dłuższym terminie.
Kurs EUR/USD w czasie sesji azjatyckiej powoli wspinał się w okolice ceny 1,39 skąd prawdopodobna wydaje się korekty minimalnie w okolice 1,385 lub 1,383 oraz po ewentualnym przebiciu tego poziomu kolejno do 1,377. Cena aktualnie znajduje się w trójkącie i jego wybicie dołem powinno dać zasięg właśnie w okolicy poziomów 1,382-3. Dodatkowo takiemu ruchowi pomóc może rosnące napięcie na Ukrainie, sytuacja taka powinna działać pozytywnie dla dolara co widać po delikatnym odbiciu na indeksie tej waluty.
O godzinie 10:30 opublikowane zostały informacje o ilości nie spłacanych kredytów bankowych we Włoszech i wielkość ta wzrosła według Banku Włoch o ponad 24% rok do roku w Styczniu 2014, tego typu informacje z pewnością będą ciążyć na sile wspólnej waluty w średnim i dłuższym terminie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EUR/GBP do agresywnego Shorta ? 
testujemy obecnie strefę podaży której przebicie otwiera drogę do dalszych wzrostów, jeżeli odbijemy w dół od aktualnych poziomów to 0,83 wydaje się ciekawym i realnym celem.

testujemy obecnie strefę podaży której przebicie otwiera drogę do dalszych wzrostów, jeżeli odbijemy w dół od aktualnych poziomów to 0,83 wydaje się ciekawym i realnym celem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnie ruchy na tej parze (EURGBP) widać mocno korelują się z ruchami na GBPUSD, jeśli tak faktycznie jest, to bardzo możliwe Wuza że zobaczymy na obydwu parach przynajmniej lekkie odbicie od tych poziomów
Bo na GBPUSD będziemy potrzebowali jakiegoś konkretniejszego powodu żeby przejść 1.66, a jeśli tutaj GBP nie wyprzeda się tak mocno, to i raczej na EURGBP nie zobaczymy wybicia.
W każdym razie, sytuacja wygląda ciekawie

"I am thankful to all those who said no. Because of them, I did it myself"
Dzisiaj raczej trzymałbym się wersji, że to EUR/GBP "prowadził" wyprzedaż na Funcietrust512 pisze:Ostatnie ruchy na tej parze (EURGBP) widać mocno korelują się z ruchami na GBPUSD, jeśli tak faktycznie jest, to bardzo możliwe Wuza że zobaczymy na obydwu parach przynajmniej lekkie odbicie od tych poziomówBo na GBPUSD będziemy potrzebowali jakiegoś konkretniejszego powodu żeby przejść 1.66, a jeśli tutaj GBP nie wyprzeda się tak mocno, to i raczej na EURGBP nie zobaczymy wybicia.

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Wuza trochę spóźnione gratki odnośnie Twojej nowej roboty, ale szczere...rozwijaj się, rób to co lubisz a efekty same przyjdą szybciej niż Ci się wydaje
...traders highlight euro-sterling positive M&A deals
involving renewed Vodafone interest in Spain's ONO as well as Rolls Royce
looking to buy out Daimler interest in a power company.
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p662401

trust512 pisze:Ostatnie ruchy na tej parze (EURGBP) widać mocno korelują się z ruchami na GBPUSD...
dwa deale w grze, więc może mocniej bujać, może nie jest to skala Verizon-Vodafone, ale coś się dziejeWuza pisze:Dzisiaj raczej trzymałbym się wersji, że to EUR/GBP "prowadził" wyprzedaż na Funcie

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Pisałem o dealu z ONO, a info o Daimlerze widziałem w Dt Twój post.niemiaszek pisze:Wuza trochę spóźnione gratki odnośnie Twojej nowej roboty, ale szczere...rozwijaj się, rób to co lubisz a efekty same przyjdą szybciej niż Ci się wydaje![]()
dwa deale w grze, więc może mocniej bujać, może nie jest to skala Verizon-Vodafone, ale coś się dzieje![]()
Dzięki za gratulacje, zobaczymy jak to się rozwinie