DayTrading: Piątek 07.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.03.2014
1.3843 - 1.3833 podłoga eda? https://www.tradingview.com/x/KDlAUalE/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ale to jest plemienie charakteryzujące się dobrymi właściwościami regeneracyjnymialevius pisze:Moi drodzySkoro wczoraj padła informacja, że 80% Oandowców siedzi na eSkach na Edku, to w obliczu dzisiejszych zmian można stwierdzić, że populacja Oandowców gwałtownie (to dobre słowo na dziś) zmalała o jakies 80%
Mam nadzieję, że nie było wśród nich Was
Bemowo1 pisze:ale to jest plemienie charakteryzujące się dobrymi właściwościami regeneracyjnymialevius pisze:Moi drodzySkoro wczoraj padła informacja, że 80% Oandowców siedzi na eSkach na Edku, to w obliczu dzisiejszych zmian można stwierdzić, że populacja Oandowców gwałtownie (to dobre słowo na dziś) zmalała o jakies 80%
Mam nadzieję, że nie było wśród nich Was
wskoczyles cos na sklapa na S na JPY pod opadnko SP500

nowy jak daleko to sp500 ma opasc ? myslisz ze da rade do poziomu 1800 albo ciut nizej w nadchodzacym tygodniu ?
Jutro też jest dzień.
Ciekawe gzie się zamknie kabel dzisiaj?
- wykres liniowy nie zmienił się od dnia wczorajszego
- wykres liniowy nie zmienił się od dnia wczorajszego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
rynkami i ceną rządzi schemat, cała AT opiera się na historii, więc suwakowy się zabawia od kreski do kreski...

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
xPabloo pisze:nowy jak daleko to sp500 ma opasc ? myslisz ze da rade do poziomu 1800 albo ciut nizej w nadchodzacym tygodniu ?
SP500 technik tam algory ale na week zaczna kasowac zyski

a na sp500 na poczatek to 1850 tam stare opory ktore sa wsparciem teraz ja mam 4 eski 2 brane nad 870 i teraz jedna 85
technicznie to jeszcze czekam z s na 895 ogolnie teraz ostanie fala by byla wykonczenie duzej 5 tki teraz to raczej mowa o jakies korekcie
ogolnie jak moja kula przepowiada to wieksze spadki na Maj

Ostatnio zmieniony 07 mar 2014, 15:59 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiejsze dane z USA wyraźnie dały znać, że zmian w odwrocie od QE nie będzie, teraz tylko kwestia czasu kiedy sp500 zacznie opadac (mozliwe ze juz dzis), ciągnąc za sobą ujka i rzeźnika. Edek fundamentalnie też nie powinien być na obecnych poziomach.
Ja chyba nie dokonca te kreski rozgryzlem... to tak jakby tylko jeden cycek... pedro mozesz przyblizyc temat ?