1000 % na FX real,regularne dochody

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
futureforex111
Bywalec
Bywalec

1000 % na FX real,regularne dochody

Nieprzeczytany post autor: futureforex111 »

Witam,
Troszke tematow jest tu poruszane, by je przejzec troszke czasu by to zajelo, byc moze w kilku kwestiach sie powtorze ,ale ..
Tak jak wiekszosc z was ,myslalo ,lub mysli o regularnym zarabianiu - niektorym juz odchodza checi, mi ,z racji iz FX jest moja pasja, tez zalezy na tym by miec regularnie dochody na poziomie troszke wiekszym niz srednia krajowa
(zalezy kto gdzie mieszka ,znaczy w jakim kraju , :lol: )
Przede wszystkim , zacznijmy od tego iz sprawy techniczne,analizy , styl gry ,sposoby wejsc i wyjsc z pozycji, ,zabezpieczenie ,dochodowosc-przynajmniej na demo , regularna ,- jezeli to mamy opanowane(10-30% sukcesu) , to kolejnym etapem i to na pewno trudniejszym sa
emocje,psychika(70-90%) -
i tutaj wiekszosc z nas polega na boju -a szkoda ,
szkoda bo na pewno nie wiedzac o tym , podswiadomie pomagaja wam brokerzy
(ja po 2 dniach ne realnym koncie ,a mialem to szczescie i nieszczescie ze od razu na ecn-a wskoczylem ,bo to co wtedy oferowali brokerzy to byl rozboj w bialy dzien,pewnie do dzisiaj jest, ale nikt ,a przynajmniej malo osob o tym mysli ,myslac ze to rynek jest taki, ) - wplac do nas my ci damy x % , u nas nie placisz prowizji, u nas nagrody za wyniki, obroty etc..
do rzeczy , nie bez kozery pije tu do brokerow ,bo u mnie zawsze kazdy pips byl bardzo wazny , to jest bardzo wazna sprawa ,by miec dobrego dostawce plynnosci, i wyeliminowac tutaj emocje zwiazane z obsluga zlecen. ,

kolejna sprawa- Money management , dlatego sie czepiam brokerow powyzej , zachecajac do swoich uslug wysokim lewarem , robia krzywde inwestorom ,szczegolnie niedoswiadczonym -zgadza sie b.dobre narzedzie, ale w bardzo odpowiednich rekach (wsadzcie kogos do bolidu formuly , kazdy-wiekszosc potrafi jezdzic, i co ? kto do mety dojedzie ? , rozwalicie siebie ,auto, inne auta,chyba ze pojedziecie standardowa predkoscia-to dojedziecie,to po co wam formula, focusem szybciej pojedziecie) dajcie sobie spokoj z dzwignia powyzej 100 , zawodowi traderzy uzywaja max do 50 , pomyslmy co to jest FOREX ? To nie jest gra, pomiedzy inwestorami - tak nam to wkodowano `(znowu brokerzy) i pewnie sami podswiadomie tak myslicie, tak to sie dzieje wewnatrz MM , ale na zewnatrz ,czyli prawdziwy FOREX to rynek - podaz,popyt reguluje ceny , nie MM , kase na prawdziwym rynku sypie nie przegrany, ale ten co chce cos zrobic , czyli banki ,fundusze , firmy i wreszcie my ,kowalscy , placac rate w innej walucie, kupujac towary z importu , exportujac, dlatego FOREX jest wielki , byl , i bedzie ,
Rozpisuje sie ,moze niepotrzebnie ,ale niektore wypowiedzi na forum, az sie prosily o komentarz ,
Wracajac do dzwigni , mniejsza , z prostej przyczyny ,wiekszosc z nas miala ,lub bedzie miala MC -na koncie , pytanie do jakiego poziomu MC obsunie sie kapital ,lub pomozemy mu to zrobic, wiem ze w niektorych przypadkach konczy sie to nawet tym, ze trzeba doplacic do depozytu ,kdyz saldo jest na minusie (znam takie przypadki) ,
wiec jesli ktokolwiek mysli o regularnym zarabianiu niech wezmie to pod uwage, nie wazne ile razy sie potkniesz,wazne ile razy wstaniesz,

Wracajac do tematu 1000 % na FX , by regularnie zyc z FX , niestety takie wyniki trzeba bedzie robic, oczywiscie rozlozone jest to w czasie.
Chcialem ten post napisac troszke szybciej , niestety EA mnie wyprzedzil ,przekroczyl w 4 mce ten wynik
http://fxt-traders.com/oferta/handel-automatyczny-ea
jednak to pokazuje , iz grupa osob potrafi dzielic sie swoja wiedza ,bo nie widzi konkurencji na tym ,wielkim rynku ,i zdaje sobie sprawe z przemijania efektywnosci tego typu EA,jej samodzielnosc , jednak , rozwoj ,sposob podejmowania decyzji , tzw.kalibrowanie pozwala wspomagac decyzyjnosc, o te aspekty zwiazane z psychika, i to na pewno dziala na plus EA ,
Dobrze by bylo pociagnac temat o jakies ciekawe spojzenie na rynek FX , i koncepcje ,zwiazane z regularnym zarabianiem ,

ODPOWIEDZ