Mi na ejku wlazło Od rana się czaiłem i nawet raz mnie wykopał oszukaniec
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...
hhhllllh pisze:razmes jesteś PRO bo widze tam nazwe instrumentu i PRO xD że jaki to broker taka akcje wkreca ?
Co wkręca?
To AM jest
W edku tez od rana siedziałem ale coś mnie podkusiło żeby zamknąć na 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...
Jak kto ci zagwarantuje? Sam musisz Albo szkolenie u Adriana hehe Zobacz jak kimkolwiek juz wymiata
Kimkolwiek pisze:Mam asa w rekawie. Od pon zaczynam Z 9k zl
Przykro mi ale musisz byc ostatnim idiota robiac cos takiego. Jesli nie potrafisz sie niczego nauczyc to tym razem przyjmiesz najbolesniejsza z lekcji.
Kimkolwiek pisze:Mam asa w rekawie. Od pon zaczynam Z 9k zl
Przykro mi ale musisz byc ostatnim idiota robiac cos takiego. Jesli nie potrafisz sie niczego nauczyc to tym razem przyjmiesz najbolesniejsza z lekcji.
To kasa, którą dostał od Adriana, więc luz
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!