ZielonaMgielka pisze:Nowy123 pisze:ZielonaMgielka pisze:Widac ze na S&P jakos nie ciazy perspektywa ciecia QE. W ciagu ostatnich kilku lat spadki na S&P zaczynaly sie dopiero na koncu programow QE. EU puka w sufit , UPLN w podloge a ciecie jest zdyskontowane.
tak sie wkreca detal w akcje
DAX juz nie idzie za SP500
widome ze GOLDMNA target na sp500 to 1900 a BALON peknie jak zabraknie pieniedzy z FED
Nowy nie wierze ze grasz pod te bajke juz od roku

Juz od 1600 powtarzam ze to rynek byka
Jak przyjdzie czas na spadki to wykres nie pozostawi zadnych watpliwosci. Korelacja S&P i FED assets jest aktualnie nie do pobicia. "just Buy the fucking dip!"

tylko ze gra pod swoje kreski mi dala krocie i korekty sie sprawdzaly idielanie wiec ja nie narzekam terz tez zbieram S sobie i cierpliwie czekam

ostanio oddalem wszystko ladnie z zyskiem jak przpowiedialem korekte z 1850 i z DAX zpokazywalem wykres przy 9800 by brac S zjazd 800 pkt

do wyjecia bylo wiec ja nie narzekam
a skonczy sie drukarnia t oi skonczy sie pompowanie SP500 taka kolej rzeczy 2014 konice dodruku stopy w gore i ,,,,,wieczenie drukowac nie beda a Chinska Banka na nieruchomosciach tez czeka za rogiem
i w koncu na obligacjach USa tez bannieczka peknie to tylko kwestia czasu i kiedy 2014 czy 2015 nic wiecznie nei trwa a szczegolnie iluzja stworzona przez fed i efekt bogactwa
Ostatnio zmieniony 06 mar 2014, 17:28 przez
Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.