Nie sadze zeby paruset pipsowe wachania kursu mialy wiekszy wplyw na decyzje ECB jesli to masz na mysli.psxor pisze: wybije 1.3910 to trudno, tygodniówka i tak na sporym +, można trochę oddać zysków bardziej potrzebującymChoć w dalszym ciągu, nie mogę pojąć że Draghi Sobie strzelił w nogę
no ale cóż.
DayTrading: Czwartek 06.03.2014
- ZielonaMgielka
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 06.03.2014
GreenHaze wybierz walor i okres. Zapraszam do pojedynku.ZielonaMgielka pisze:Poki 1.38 trzyma mozecie miec problem z tymi shortami :=)psxor pisze:Jakies ciekawe targety co do zjazdu finalnie? bo zaczalem robic drabinke z SL 1.3910, szkoda by ja bylo zamykac po 100 pipsachatlanticos pisze:target zaliczony co do pipsa... powinnismy teraz zaczac uklepywac sufit dzis i jutro... wg moich założeń albo jutro w przypadku super dobrych NFP albo od przyszlego tygodnia zjazd... zobaczymy
https://www.tradingview.com/x/68bw9pNl/
Twoje S kabla dały zarobić ale czy wyszłaś na dole ?
--
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
Glück und Glas, wie leicht bricht das.
- ZielonaMgielka
- Maniak

Ok Zaba. 1.38 jest klarownym wsparciem z perspektywy AT i tylko tyle.atlanticos pisze:każdy ma swoją strategię... ja nie traktuję poziomu 3800 jako bardzo silnego... od tygodnia pisałem że celem jest 3850 i każdy może to potwierdzić... o wzrostach będę myślał dalej jak wybijemy ubiegłoroczny maks... teraz wg mojej analizy i strategii jest dobre miejsce na przesiadkę w przeciwnym kierunku... ale oczywiście rynek mnie zweryfikuje i być może tym razem nie da zarobić... czas pokażeZielonaMgielka pisze: Poki 1.38 trzyma mozecie miec problem z tymi shortami :=)
10 reakcji na 12 testow jednak swiadczy o wadze poziomu
Nie twierdze ze nie bedzie spadkow ale ze statystycznego punktu wiedzenia oczekiwanie przebicia za pierwszy testem od gory tego poziomu jest malo prawdopodobne. Tak jak piszesz ... czas pokaze
-- Dodano: 06 mar 2014, 17:29 --
JANEK_W pisze: GreenHaze wybierz walor i okres. Zapraszam do pojedynku.
Twoje S kabla dały zarobić ale czy wyszłaś na dole ?
Nie mialem S na kablu. Mam shorty na EAUD i GCAD od wczoraj
Najsss ... lubie pojedynki. EURUSD D1
https://www.tradingview.com/x/vB4edHuG/
Pod warunkiem ze dzisiejszy close nastapi powyzej 1.38
"wyszlas" ?
- harymilloki
- Maniak

Dla GOLDA to już chyba MAX na dzisiaj.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- atlanticos
- Maniak

tu się zgadzam w 200% dlatego pisałem w ktoryms poscie wyzej ze powinnismy zaczac dzis i jutro uklepywac sufit - oznacza to w moim przekonaniu konsole 2-3 dniowa w przedziale 3780 - 3850... Nie twierdze ze dzis zlecimy nagle 100 pipsow bo to rzeczywiscie byloby szalone z mojej stronyZielonaMgielka pisze:ze statystycznego punktu wiedzenia oczekiwanie przebicia za pierwszy testem od gory tego poziomu jest malo prawdopodobne.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kablowizja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak

Ale to jeszcze nie koniec jego wzrostów. Możemy to potraktować jako f1 w F5, aczkolwiek należy już uważać na jakieś większe manewry ku górze.harymilloki pisze:Dla GOLDA to już chyba MAX na dzisiaj.
"cierpliwość popłaca..."
- ZielonaMgielka
- Maniak

Okolice 1350 to siedziba podazy i tutaj mozemy zaliczyc krotkoterminowa gorke.harymilloki pisze:Ale to jeszcze nie koniec jego wzrostów. Możemy to potraktować jako f1 w F5, aczkolwiek należy już uważać na jakieś większe manewry ku górze.harymilloki pisze:Dla GOLDA to już chyba MAX na dzisiaj.
https://www.tradingview.com/x/MxvWI3Ye/
jeszcze dzis 13800 na EDKU zobaczymy
pobujaja jeszcze a poznie jdol pod nastepne ciecie FEDU dodruku
pobujaja jeszcze a poznie jdol pod nastepne ciecie FEDU dodruku
- magura2004
- Pasjonat

A jaki zasieg spadków widzisz pomijając dane,bo z tym różnie bywaatlanticos pisze:tu się zgadzam w 200% dlatego pisałem w ktoryms poscie wyzej ze powinnismy zaczac dzis i jutro uklepywac sufit - oznacza to w moim przekonaniu konsole 2-3 dniowa w przedziale 3780 - 3850... Nie twierdze ze dzis zlecimy nagle 100 pipsow bo to rzeczywiscie byloby szalone z mojej stronyZielonaMgielka pisze:ze statystycznego punktu wiedzenia oczekiwanie przebicia za pierwszy testem od gory tego poziomu jest malo prawdopodobne.![]()
Ostatnio zmieniony 06 mar 2014, 16:53 przez magura2004, łącznie zmieniany 1 raz.