Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Strategia PITP brought to you by Kimkolwiek

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Kimkolwiek pisze:Widzialem janek gra w miare w miare.
zawsze się znajdzie ktoś kto może lepiej, potrafi lepiej, ale Jones robi naprawdę dobrą robotę :idea:
Kimkolwiek pisze:Ale widziales moje trady?!

tak i nie ma co komentować, scenariusz za każdym razem ten sam i sposób wykonania prowadzi tylko do jednego...resztę sobie dopowiedz
nie odbierz tego jako atak z mojej strony bo tak nie jest :564:
masz sporo dobrych rad w tym jurnalu od innych, ale Ty i tak wiesz lepiej, więc kolejne wpisy odnośnie Twojego klikania są zbędne z mojej strony :roll:
Kimkolwiek pisze:Te wejscia/wyjscia te kocie ruchy na edku to jest dopiero czad! skutecznosc 95%!
nie samą skutecznością rachunek żyje :!:
skuteczność możesz mieć i 99% ale przy takim MM i DD, jednym trejdem wyzerujesz depo :!:
owszem można mocniej obciążać rachunek na szybkie strzały, ale gdy się wie co się robi, a nie klika bo ktoś też otworzył sobie pozycję w tym miejscu i jemu się uda to napewno Tobie też :shock:
dobrze że to real demonstracyjny bo by bardzo bolało przy realnej kasie...

tu Ci przyznam rację, że najfajniejsze są te "kocie ruchy"... :d

peace forever :564:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

Kim to dobry czlowiek tylko zaduzy wplyw na niego ma ktos kto kompletnie sie nie zna stad takie a nie inne podejscie.
Jesli ktos odbiera za hazard spekule to nie rozumie elementu calosci jakim jest zarzadzanie ryzykiem stad brak tu takiego. Ale z czasem o ile sie nie podda zrozumie tego potege.

Awatar użytkownika
muchacho_
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: muchacho_ »

hhhllllh pisze:Kim to dobry czlowiek tylko zaduzy wplyw na niego ma ktos kto kompletnie sie nie zna stad takie a nie inne podejscie.
Jesli ktos odbiera za hazard spekule to nie rozumie elementu calosci jakim jest zarzadzanie ryzykiem stad brak tu takiego. Ale z czasem o ile sie nie podda zrozumie tego potege.
Z ciekawosci. Jak bys zakwalifikowal pokera - hazard czy nie? :)
There is no point in having a plan B because it distracts from plan A. - Will Smith
Obrazek

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

@up Zależy od człowieka.

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Jak tam zwieracze kimkolwiek ? :D :D Spodziewałeś się tego ? hahahaha Chyba łódka wam się przewróciła :D
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

muchacho_ pisze:
hhhllllh pisze:Kim to dobry czlowiek tylko zaduzy wplyw na niego ma ktos kto kompletnie sie nie zna stad takie a nie inne podejscie.
Z ciekawosci. Jak bys zakwalifikowal pokera - hazard czy nie? :)

Z perspektywy graczy będących w czołówce od paru lat czy tych szukających mocnych wrażen z wiekszym bądz mniejszym kapitałem ?

Na ile można zapanować nad losownością ?
Na ile jesteś ŚWIADOMY czynu, konsekwencji z niego wynikających, przychylności kart z rozdania i z dokładania.
Na ile to podpasujesz pod inne aspekty życia ?
Czy spawanie podwodne nie jest hazardem kiedy nie umiesz pływać ?
Czy branie udziału w zawodach ilości zjedzonych burgerów nie jest hazardem jesli wcześnie sie do tego nie przygotowałeś ?
Czy cokolwiek nie jest hazardem jeśli nie umiesz nad tym zapanować ?

Nie chce mi sie rozpisywać nad porównaniem podobieństw dających nam przewage nad losowościa na giełdzie jak i w pokerze. Ale jesli masz zawodowców utrzymjących się z tego tzn że to nie jest hazardem bądz element hazardu został zredukowany do minimum. Tam i tu ważna jest cierpliwość by atakować w momencie najwiekszej redukcji bądz całkowitej eliminacji. Inaczej jest FART i nic pozatym, co jak ładnie kim i adriano udowadnia.

:564:

forexkiller
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forexkiller »

No Kimciu 2 kroki do przodu a trzy do tyłu! Pamiętasz kto to napisał??:D

Widzisz a wystarczyło wziąć Longi...ja na Twoim miejscu bym trzymał może warto dla +5 pipsów co? :D
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

hahaha KIM w plecy 2k z depo adriano nie mial pozycji w tym czasie badz pozamykalo mu na pipsie zysku wystarczy zobaczyc ich FF. Ale może zawróci xD widze tam sporo LT wykupień RGR i formacji "wróci wróci"

Dajcie kimowi przemyślec pare spraw, może przestanie ślepo patrzeć na swego mentora "cincz money" i weźmie sie w koncu za robote.

Awatar użytkownika
Zatoichi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zatoichi »

Kim w szuwarach śpisz a łódka się wywraca!
Ratuj rachunek. Pozbieraj zaskórniaki i dopłać do depozytu!

Awatar użytkownika
Ramzes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ramzes »

Edek jest bezlitosny :D Leci dalej :) Dobrze że to tylko "real demonstracyjne"
Zarabianie na FOREX jest tak samo niebezpieczne jak próba urwania jaj tygrysowi. I najgorsze jest to, że codziennie musisz próbować mu te jaja urwać...

ODPOWIEDZ