DayTrading: Środa 05.03.2014
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 05.03.2014
dla mnie kabel mógł by już spadać.
A gdzie tam Panie Bemowo1Bemowo1 pisze:Moją znalazł?psxor pisze:To faktycznie spore musiało by być to "bujnięcie"alevius pisze:Znalazłem analizę która mówi, że mozliwe będzie bujnięcie nawet w okolice 1.4400, zaleznie od zamknięcia tygodnia. We'll see...skąd taka analiza? z al kaidy? planują jakiś gruby zamach terrorystyczny na USA że 1.44 przewidują ?
![]()
![]()

https://www.tradingview.com/v/t3spB16U
-- Dodano: śr 05-03-2014, 18:52 --
Generalnie mógłby się ruszyć w dowolną (up or down) stronę, oby tylko w wiadomąforexnawigator pisze:dla mnie kabel mógł by już spadać.

Witam towarzystwo, forum czytam bardzo długo, ale nie zabieram bezproduktywnie głosu gdyż nie znam się na At itp, choc gram z przerwami około 2 lat. Co do kabelka polecam się przyjrzec na tradingview pewnemu czechowi Petrowi Suchankowi" który ma bardzo dobre choć rzadkie analizy dla funta i najnowsza pokazuje własnie ze kabelek niedługo na 1.6640 zawita.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
-
- Stały bywalec
Nie mogą się wyklarować. D1 w poniedziałek nakreśliło down. główny trend jest UP, są pod oporem MN. Ciągle próbują negować kierunki z D1.alevius pisze:Generalnie mógłby się ruszyć w dowolną (up or down) stronę, oby tylko w wiadomą
-- Dodano: 05 mar 2014, 18:04 --
Też liczę właśnie na spadki, na siłę próbują robić UP - niby taki trend ale niech już lecą w jedną albo drugą.Igor_123 pisze:Witam towarzystwo, forum czytam bardzo długo, ale nie zabieram bezproduktywnie głosu gdyż nie znam się na At itp, choc gram z przerwami około 2 lat. Co do kabelka polecam się przyjrzec na tradingview pewnemu czechowi Petrowi Suchankowi" który ma bardzo dobre choć rzadkie analizy dla funta i najnowsza pokazuje własnie ze kabelek niedługo na 1.6640 zawita.
Pozdrawiam wszystkich
Wrzuć jego analizę - zobaczymy,Igor_123 pisze:Witam towarzystwo, forum czytam bardzo długo, ale nie zabieram bezproduktywnie głosu gdyż nie znam się na At itp, choc gram z przerwami około 2 lat. Co do kabelka polecam się przyjrzec na tradingview pewnemu czechowi Petrowi Suchankowi" który ma bardzo dobre choć rzadkie analizy dla funta i najnowsza pokazuje własnie ze kabelek niedługo na 1.6640 zawita.
Pozdrawiam wszystkich
dla mnie moglibyśmy powtórzyć w tym tygodniu ruchy z czerwonego prostokąta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Też z chęcią obejrzę... przeANALizujeBemowo1 pisze:Wrzuć jego analizę - zobaczymy,Igor_123 pisze:Witam towarzystwo, forum czytam bardzo długo, ale nie zabieram bezproduktywnie głosu gdyż nie znam się na At itp, choc gram z przerwami około 2 lat. Co do kabelka polecam się przyjrzec na tradingview pewnemu czechowi Petrowi Suchankowi" który ma bardzo dobre choć rzadkie analizy dla funta i najnowsza pokazuje własnie ze kabelek niedługo na 1.6640 zawita.
Pozdrawiam wszystkich
dla mnie moglibyśmy powtórzyć w tym tygodniu ruchy z czerwonego prostokąta

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
-
- Stały bywalec
Też zobaczyłbym jego analizę, nie mogę znaleźć. Podaj linka.
- harymilloki
- Maniak
Myślę że możemy jeszcze poszaleć jak USAKI z MCDONALA wrócą ... o 19
"cierpliwość popłaca..."
- harymilloki
- Maniak
alevius pisze:https://www.tradingview.com/v/Ds2SzAVI
Dokładnie tak jak ja ... Tylko ta druga strzałeczka to raczej nie ...
"cierpliwość popłaca..."