DayTrading: Środa 05.03.2014
-
- Uczestnik
Re: DayTrading: Środa 05.03.2014
G/U H1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
zerknij na ostatnia strone forum wczoraj i alternatywne oznaczenia ktore wrzucalem... może Ci pomogąmlody1977 pisze:Co myślicie o L na 1,37780 trzymać czy zamykać. Żabka jest za wzrostami ale na razie dzieje się inaczej a może to korekta? ale do jakiego poziomu?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Wg mnie urośnie jeszcze do okolic 1.54 i dopiero zwala. Dałem elke teraz z SL oczywiście.pedro pisze:highend pisze:Eur/aud kto gra? Mi trzy eski zarobiły, z czego jedna kisilem tydzień bo była za wczesna, ale opłaciło sie....
A pytam bo wyglada na potężny RGR - kończy sie rysować prawe ramie. Czyżby mega zwala?
Analogicznie kangur w gore odpala powoli....
linia szyji jest na poziomie 1.5080 mniej więcej... więc jeszcze troche do potwierdzenia/zanegowania....
euraud d1
https://www.tradingview.com/x/bdSypGKK/
zbyt wielu go widzi i może byc różnie... nie mniej, przebicie szyji w dół, daje zasię na 1.43 a nawet 1.39 euraud
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
szatańskie szóstki trzymają kabanosa 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
CHLOPAKI MACIE racje ZMYŁKA NA DETALU TYLKO ZE JA ZAPAKOWANA W s OD GRUDNIA A NAJNIŻSZA NA 1,36Konrad pisze:Witam W europie wszystkie dane na zielono a edek w dół leci.jacek3636 pisze:środa dzień zmylkiNowy123 pisze:co to za akcje na EDKU czyby zmyla ??? i znow uwciaganie detalu w S a USa zrobi nawrotke
czy jakis news poszedl
ja jescze do pieca dokłada Banksterka ze S przed EBC i Rynkiem pracy

Liczyłam na zwierzaka Putina ale ten podkulił swój ogonek

chciwość jest dobra
zerknijcie okiem na AUDNZD, co się tam dzieje...
CHLOPAKI MACIE racje ZMYŁKA NA DETALU TYLKO ZE JA ZAPAKOWANA W s OD GRUDNIA A NAJNIŻSZA NA 1,36
co robić jak człowiek zna już scenariusz !!
[/quote]
ja też mam sporo z dolnych poziomów

ja też mam sporo z dolnych poziomów
uwaga na kabla - jeszcze po S stronie - ale jeszcze kilka pips up i zmieni sie układ sił - a wtedy wycieczka na 1.7 możliwa
czyżbym widział dobre miejsce z którego to oto mogła by się odbyć podróż edka
a) na 1,39
b) co najmniej 1,366?
otóż, oby dwie odpowiedzi są prawidłowe, gdyż wg moje opinii rynek bedzie albo dalej w konsoli, lub w końcu wybierze kierunek długoterminowy.
Gdyby cena zamknięcie piątkowej świeczki tej z 07,03,14 była w okolicach 1,365, swieczka była by czerwona, i jeszcze jakiś ogonek na dole, to może w końcu wejdzie to zasrane S!
a) na 1,39
b) co najmniej 1,366?
otóż, oby dwie odpowiedzi są prawidłowe, gdyż wg moje opinii rynek bedzie albo dalej w konsoli, lub w końcu wybierze kierunek długoterminowy.
Gdyby cena zamknięcie piątkowej świeczki tej z 07,03,14 była w okolicach 1,365, swieczka była by czerwona, i jeszcze jakiś ogonek na dole, to może w końcu wejdzie to zasrane S!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak
nie możliwa tylko koniecznaBemowo1 pisze:uwaga na kabla - jeszcze po S stronie - ale jeszcze kilka pips up i zmieni sie układ sił - a wtedy wycieczka na 1.7 możliwa

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"