Stabilny portfel "konika"
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Re: Stabilny portfel "konika"
Ile takich formacji jest w miesiacu 3? 4? Wplacasz 20k wchodzisZ all in i pozamiatane
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
zależy na jakim interwale i na ilu parach się graKimkolwiek pisze:Ile takich formacji jest w miesiacu 3? 4? Wplacasz 20k wchodzisZ all in i pozamiatane

freakout pisze: w identycznym trejdzie teraz siedzę - na M15 piękny RGR więc wejście jak najbardziej ok
Możesz go wrzucić na screenie, bo ja go tam za cholerę nie widzę...freakout pisze:spokojnieRGR to jest akurat jedna z niewielu formacji które są ZAWSZE realizowane, więc łatwo się pod nie gra
to jest kasa po którą po prostu wystarczy schylić się i podnieść
Być może i zawsze, ale rzadko są poprawnie rozpoznawane. Forumowi Magicy widzą RGR średnio co 15 minut.freakout pisze:spokojnie RGR to jest akurat jedna z niewielu formacji które są ZAWSZE realizowane, więc łatwo się pod nie gra to jest kasa po którą po prostu wystarczy schylić się i podnieść
Ja planuje zupełnie odwrotną operację, zobaczymy, kto ma racjęlucek pisze:Dodatkowo masz LT na H4 Też siedzę w S

TRZEBA przyznac adrianowi, ze narazie rzeczywiscie stabilnie bez jakichs odchylen jak kamien w wode
) sorry za zlosliwosc, ale powinno sie odwrocic, miejmy nadzieje
mam pytanie przy wyplacie jakiejs czesci pieniedzy z konta jak zapisuje to forexfactory, jako spadek na equity i strate?

mam pytanie przy wyplacie jakiejs czesci pieniedzy z konta jak zapisuje to forexfactory, jako spadek na equity i strate?
A co tu taka cisza, czyżby adrianowi jaja nauchły jak baranowi ? xD Tyle cuckania po 1 pipsie, trzeba jakoś to wybronić a jak bronić to czuwać taki to stabilny i spokojny system, dzisiaj chyba się nie znajdzie czasu na spacerki z sąsiadką, rehabilitacje i drzemka tez odpadła jak widze po czasie dokładanych ojojoj takie napięcie ze nawet czasu na skrobniecie postu nie ma
Zobaczcie ile już oddał brokerowi w spredzie i prowizji, 3x tyle co zarobił ? Tak sie robi HAJS !
łajba adriana tonie, ALE TAK ja też widze LT RGR WYKUPIENIE i ogólnie wszystko, adrian napewno spadnie dokładaj !
1.52 lota w grze na ten moment, czy będzie ALL IN ? i rynek powie sprawdzam ?
Ale mam beke ! nawet jak sie wybroni to widok stabilności DD i tej ciszy na napietych jajach - BEZCENNE !
arianio a jak z moczem, nie musisz czasem do kibla ? bo to u ciebie codziennosc w ucinianiu zyskow xD
Zobaczcie ile już oddał brokerowi w spredzie i prowizji, 3x tyle co zarobił ? Tak sie robi HAJS !
łajba adriana tonie, ALE TAK ja też widze LT RGR WYKUPIENIE i ogólnie wszystko, adrian napewno spadnie dokładaj !
1.52 lota w grze na ten moment, czy będzie ALL IN ? i rynek powie sprawdzam ?
Ale mam beke ! nawet jak sie wybroni to widok stabilności DD i tej ciszy na napietych jajach - BEZCENNE !

arianio a jak z moczem, nie musisz czasem do kibla ? bo to u ciebie codziennosc w ucinianiu zyskow xD
Potrafisz lepiej to pokaż swoje wyniki.
adrian jest przezroczysty
I nie nie potrafie lepiej badz gorzej bym to nazwał bo nie gram,, nie potrafie tez byc takim burakiem i alfa i omega. Ale mam swoj rozum i wiem ze taka gra to czysty fart, a gdzie konczy sie fart zaczynaja jaja puchnać. Dzisiaj może byc powtórka ze stycznia gdzie utopił 25 koła, rynek czesto robi wykopki bo lubi plewic takich burakow.|
Choć z 2 strony wolał bym by mu sie udało, już widze do buraczenie i przechwalanie, nie chce by ten dziennik sie tak skonczył, tj taką małą stratą ( 7777 ) , chcę wiecej krwi !
na ten moment 9 pozycji, czyli ustawiony SL od ostatniej 70 pipsów czy jak to wkoncu szło HAHAHAHHAA
BEKA
olać to nie bede kopał leżacego
kapitanie, pamietaj że musisz być spokojnym niczym tafla wody na bezwietrznym jeziorze, niczym konfucjusz medytujacy przed switem, nie daj sie rynkowi, wkoncu siła woli go zawrocisz i wyjdziesz na swoje !
to już zostało dawno napisane i wszystko dzieje sie krok po kroku tym bardziej mam wieksza bekei nawet nie musi pisać nic dalej bo znam juz dalszy ciąg
1.do podglądu 2 konta - jedno stare z 1000000 procent zysku i drugie prawie nowe z małym kapitałem u ecna które zakłada
2.juz oczywiście ze starym z milionami procent umiejetnie prowokuje że chyba broker blokuje podgląd
3.jakby juz ktoś się zgłosił to wtedy się okaże że to stare nie da się podglądac bo go wywala i zostaje tylko nowe z małą kwota - oczywiście do wpadki , no bo starego nie da rady bo nie da rady trejdować - i tym sposobem osiągnie swoje
4.ale jasne żeby nie było że tam nie ma milionów procent to będa tacu szczęsliwcy co sie zdążą zalogować zanim zablokuje 0 niech zgadnę na pewno potwierdzi "prawnik" i "rysiekmilioner" że widzieli ))
I nie nie potrafie lepiej badz gorzej bym to nazwał bo nie gram,, nie potrafie tez byc takim burakiem i alfa i omega. Ale mam swoj rozum i wiem ze taka gra to czysty fart, a gdzie konczy sie fart zaczynaja jaja puchnać. Dzisiaj może byc powtórka ze stycznia gdzie utopił 25 koła, rynek czesto robi wykopki bo lubi plewic takich burakow.|
Choć z 2 strony wolał bym by mu sie udało, już widze do buraczenie i przechwalanie, nie chce by ten dziennik sie tak skonczył, tj taką małą stratą ( 7777 ) , chcę wiecej krwi !
na ten moment 9 pozycji, czyli ustawiony SL od ostatniej 70 pipsów czy jak to wkoncu szło HAHAHAHHAA
BEKA

olać to nie bede kopał leżacego
kapitanie, pamietaj że musisz być spokojnym niczym tafla wody na bezwietrznym jeziorze, niczym konfucjusz medytujacy przed switem, nie daj sie rynkowi, wkoncu siła woli go zawrocisz i wyjdziesz na swoje !
ale twoje komentarze sa duzo slabsze niz gra adriana i nieskonczenie glupsze, nawet jak wyzeruje konto to nie powod do wyszydzania i wysmiewania i cisniecie w dwoch postach po calosci, mi tez sie jego gra nie podoba i mam duze watpliwosc co do jego wiarygodnosci , ale adrian nie sprzedaje szkolen nikomu nic nie wciska(wtedy byloby co innego
), jak przegrywa to za swoje, a ze sie chwali,, jak kazdy, potem niektorzy sie dziwia ze nikt nie chce pokazywac swoich wynikow live na realnym koncie, zaliczy sie wpadke i od razu jaki slaby nieudacznik, do czegos takiego trzeba miec jaja i ja potrafie to docenic szkoda ze wiekszosc nie potrafi, bo nawet gdy ktos przegrywa na realnym koncie to przez obserwacje mozna sie uczyc jakich bledow nie popelniac itp.