DayTrading: Wtorek 04.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 mar 2014, 00:00

Wzrost
12
44%
Bez zmian
3
11%
Spadek
12
44%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 04.03.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ukraińcy z Majdanu byli szkoleni w polskich i litewskich bazach - powiedział Władimir Putin na konferencji prasowej.

Oczywiście Polska na liście prowokatorów według Putina, można tego się było domyślić.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Budyn pisze:Gratuluje, ja się swoim nie pochwalę. Pieniądz lubi ciszę. :)
nie każe Ci pokazywać tego co masz w grze, tylko to co już jest historią skoro zarzucasz mi brak znajomości tematu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

Bemowo1 pisze:
marciin pisze:Witam,
Może mi ktoś z fachowców powiedzieć co zrobiłem źle. Z drugiej pozycji jeszcze mnie nie wywaliło ale pewnie tylko kwestia czasu
prawdopodobnie zamiast buy zrobiłeś sell i vice versa

edek wizja sprzeczna z kablem
teraz znów sie liczą dane makro a te ostatnio dla edka nie byly pozytywne a dzisiejsza inflacja?
wlaczy z oporem 13670 i GO PRZEGRA
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Bemowo1 pisze:Rosja to rzeczywiście dzicz
wybierz sie kiedys do moskwy i porównaj z warszawką... jeżeli tam jest dzicz to co w takim razie jest u nas ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
nielegalny
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nielegalny »

Bemowo1 pisze:
Rosja to rzeczywiście dzicz, ale nie ma się co dziwić - naród, który od dziesięcioleci ma prany mózg - wcześniej za sprawą gorzały,stalina, lenina, a teraz putina, mediów...
Zmienić tego stanu się nie da, stąd też rządy silnej reki, która ruskich za ryj trzyma niezbędne
Kiedyś widziałem zdanie "Rosja to stan umysłu"...
Dziś po medialnej sraczce w sprawie Ukrainy, wypranych łbach "ekspertów", którzy swoje mądrości ludowe sprzedają hurtem stwierdzam, że "Polska to stan umysłu". Kiedyś każdy był najlepszym trenerem reprezentacji, min. finansów itp. a dzisiaj dodatkowo ekspertem od stosunków międzynarodowych i dyplomat-ą(ołkiem), lepiej wie co jest dobre dla Rosji, Ukrainy, marzą się "bufory" żywcem wyjęte z XX w. Nieliczne głosy rozsądku są zwyczajnie po polsku zakrzyczane...

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ZbychuM »

Nowy123 pisze:Ukraińcy z Majdanu byli szkoleni w polskich i litewskich bazach - powiedział Władimir Putin na konferencji prasowej.

Oczywiście Polska na liście prowokatorów według Putina, można tego się było domyślić.
Chce podważyć wiarygodność tych państw. Chce przerzucić na kogoś odpowiedzialność za zdarzenia na Ukrainie.
nielegalny pisze:Nieliczne głosy rozsądku są zwyczajnie po polsku zakrzyczane...
A jaki jest ten głos rozsądku ?
Ostatnio zmieniony 04 mar 2014, 12:44 przez ZbychuM, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

https://www.facebook.com/panprodzekt/ph ... =1&theater

-- Dodano: wt 04-03-2014, 12:43 --
nielegalny pisze: Nieliczne głosy rozsądku są zwyczajnie po polsku zakrzyczane...
:564: :564: :564:

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

"Wielka Brytania przygotowuje się do wykluczenia sankcji wobec Rosji z obawy, że kryzys ukraiński może wykoleić ożywienie globalnej gospodarki" – napisała gazeta.

http://www.parkiet.com/artykul/1363747. ... Fc.twitter
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

usdpln z mojego punktu widzenia... Zobaczymy ci się z tego urodzi dalej - interwał h1

https://www.tradingview.com/x/eIjrndlk/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany