pedro pisze:
a co do rzeźnika, to już oddał co zabrał ... z nawiązką ; )
i proste
a powiedz mi czy Ty raczej uderzasz dużymi lotami na krótko czy małymi (rzędu 0,10 - 0,20) + SL na dłużej?
w sensie nie wiem w sumie która taktyka jest lepsza... Wiadomo, że na mniejszy lot można nawet próbować bez SLa i zostawić na noc (robię tak czasem i jak na razie w większości jest do przodu), ale na większy jest większa zabawa
a co do rzeźnika, to raczej lecimy teraz na owe 170.30 aż do sesji USA - racja? Ciekawe co dziś będzie czy spadek na otwarciu jak w PL na giełdzie czy oleją to...
Nowy123 pisze:Chiny i Rosja zgadzają się w sprawie Ukrainy - poinformowało rosyjskie ministerstwo spraw zagranicznych po rozmowie szefów dyplomacji obu krajów. Siergiej Ławrow i Wang Yi podczas rozmowy telefonicznej mieli uznać, że "punkty widzenia Rosji i Chin na sytuację, która rozwinęła się w kraju i wokół niego są zbieżne". Podano też, że oba kraje mają ściśle współpracować w sprawie Ukrainy.
syf zaczyna się robic poważniejszy przy takim rozkładzie . . .
nasze media to porazka razem z dziennikarzami sprzedaja taka papke ze maskra MAX kolonko mówi jak jest
Chiny ROSJA zrobily porzadek z SYRIA teraz PUTIN spokojnie bez wojny i jednego strzalu dostanie co chce KRYM a po wyborahc moze i polowe UKRAINY
Panowie zdaje się, że dziś na rynku grają najwięksi gracze i obstawiają największe walory.
Zobaczymy czy Zachód jeszcze ma żyłkę "krwawego kapitalisty", czy go Chińczyk załatwi.
arts_on pisze:Panowie wiecie u jakiego broka można grać rubla i/lub RTS ?
PutinTrader.com (sorry )
a tak serio to wywaliłem rzeźnika po 169.60 bo z małym zyskiem bo w sumie nic pewnego z tym 170.30, a raczej widać i kreski pokazują, że ciągnie go w dół. Tzn. zmieniłem zdanie i czekam na rozwój wydarzeń. Myślę, że wystrzał GBP to chwilowa "fałszywka".
Ostatnio zmieniony 03 mar 2014, 10:46 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
pedro pisze:
a co do rzeźnika, to już oddał co zabrał ... z nawiązką ; )
i proste
a powiedz mi czy Ty raczej uderzasz dużymi lotami na krótko czy małymi (rzędu 0,10 - 0,20) + SL na dłużej?
w sensie nie wiem w sumie która taktyka jest lepsza... Wiadomo, że na mniejszy lot można nawet próbować bez SLa i zostawić na noc (robię tak czasem i jak na razie w większości jest do przodu), ale na większy jest większa zabawa
a co do rzeźnika, to raczej lecimy teraz na owe 170.30 aż do sesji USA - racja? Ciekawe co dziś będzie czy spadek na otwarciu jak w PL na giełdzie czy oleją to...
pw masz
a co do rzeznika, to zobaczym jak będzie... mi wisiał pare groszy, oddał, i narazie pod obserwacje u mnie, bo kręcone jest w różne strony . . .
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Poki co Tygrys ma racj, zloto spada w tej chwili i to znacznie. na 1H i na m15. Jak ma sie odbic w gore to teraz albo na poziomach zakniecia poprzedniej sesji.